vanderbobo 20.03.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 własnie stoimy przed decyzją o zakupie sprzętu AGD do kuchni: lodówka, płyta (raczej indukcyjna), piekarnik,zmywarka,mikrofala, okap i tu pojawia się problem. Myślę o sprzęcie ze środkowej półki, ale jakim? wiem że szukamy sprzętów w klasie enerkoszczenności A, AA, A+ ale co do firm i modeli to już problem. Proponuję abyście podzielili się swoimi doświadczeniami z urzytkownia i zakupu sprzętu AGD/ no i mama sonda dotycząca firm: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 20.03.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 moim zdaniem numer 1 w klasie wyższej, to zdecydowanie AEG, a w klasie economy to MAstercook czyli sprzęt robiony przez Fagora a to firma która robi super wytrzymały sprzęt na knajpy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 21.03.2007 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 no widzę że jednak większośc forumowiczów dobiero się buduje i nie ma jeszcze sprzetów, szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toomas 21.03.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 lista niepełna..brakuje np Gorenje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 21.03.2007 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 jasne, i ieszcze wiele innych, no ale wszystkich nie da się tu umieścić, dlatego proponuję zeby inne firmy dawać w opisach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toomas 22.03.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Ja planuje piekarnik i lodówke Gorenje, zmywarka chyba będzie Amica, płyta gazowa tez chyba Amica.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 22.03.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 gorenje, bosch, elektrolux, mastercook. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysq 22.03.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Mam troche Elektoluxa i do nowego domu też coś będzie Elektroluxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krisker 22.03.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Mam w domu ponad piętnastoletnią pralkę i mikrofalówkę Whirlpool i chodzi bez zarzutu. Mam też kilkuletnią lodówkę tej samej marki i tu tak samo jak z pralką i mikrofalówką. Na razie nie przewiduję wymiany sprzętu. Jedynym zakupem uzupełniającym będzie kuchnia gazowo-elektryczna i tutaj jedyny rozsądny wybór to Mastercook (piekarnik z programatorem elektronicznym i termoobiegiem, timer, zegar itp.). Miałem już taką kuchnię w modelu wolnostojącym i sprawowała się znakomicie. Rodzice posiadają nieco prostszy model i też nie ma z nim żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 22.03.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Wszystko mamy Whirpoola - sprzęcior ma 3 lata - wszystko działa i z punktu ekonomia/jakość lepiej się nie dało. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza19 22.03.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Ja jestem za Siemensem. Super sprzęty, a do tego takie ładne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rammzes1 22.03.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 U mnie będzie Elektrolux i Teka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 22.03.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Lodówka i zmywarka Whirpool, piekarnik i płyta Fagor, pralka i suszarka AEGZe wszystkiego jestem bardzo zadowolona. A Fagor wręcz rewelacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakus 22.03.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Od 2 lat sprzęt Whirlpoola - piekarnik, płyta elektryczna, lodówka, mikrofala i okap. Na razie bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 22.03.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 lista niepełna..brakuje np Gorenje Otóż to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 22.03.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Wszystkie sprzęty wymienione poniżej mamy od jakichś 5 -6 lat: - pralka Whirpoola (6 zmysł) i działa bez najmniejszej awarii, - lodówka "side by side" Samsunga z barkiem, kostkarką i dystrybutorem zimnej wody i do dziś to nasz najlepszy zakup w kuchni, - kuchenka gazowa z piekarnikiem elektrycznym Mastercook'a seria Elegance 60 cm - od początku strasznie ciężko się odpala palniki(!!!), ale za to piekarnik jak ta lala, - mikrofala Whirpoola - też bez zastrzeżeń, - ekspres ciśnieniowy do kawy AEG - super sprzęcior, a do tego NIEZNISZCZALNY(!!!) - wiem co piszę: kilka razy zalany np. miodem, mlekiem, czy wodą, do młynka zamiast kawy "wpadły" naszej córci klocki lego i puzelki, a ten hultaj dalej działa. Do naszego nowego domku idzie z nami pralka, lodówka i ekspres. Zmywarka, płyta gazowa, piekarnik i mikrofala - chyba postawimy na Siemensa, chociaż rozważamy Gorenje lub Miele... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BRATER 22.03.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 ja się pytam: gdzie Samsung? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 22.03.2007 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 chętnie bym dołożył ale już nie mogę. Piszcie w postach o innych firmach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafgam 23.03.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 moim zdaniem numer 1 w klasie wyższej, to zdecydowanie AEG Jeśli chodzi o klasę wyższą to warto wspomnieć o Miele (chyba, że to już klasa premium ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BRATER 23.03.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 AEG? To była klasa wyższa 10 lat temu. Teraz, odkąd połączyło się z Electroluxem i Zanussi jest nadal dobre, ale co najwyżej w klasie średniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts