mifim 11.06.2003 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Czy można ustawić na stałe kolejność wyświetlania postów w tematach. Chodzi mi o to, żeby wyświetlało "najpierw nowsze"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obsluga techniczna 11.06.2003 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Czy można ustawić na stałe kolejność wyświetlania postów w tematach. Chodzi mi o to, żeby wyświetlało "najpierw nowsze"?w obecnej chwili watko sa sortowane wg najnowszej odpowiedzi w watku pozdrawiam Dzial Informatyki Wydawnictwo Murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mifim 11.06.2003 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 To wiem, ale mnie chodziło o kolejność postów w wątkach. W tej chwili, gdy otwieram wątek to posty wyświetlają się od najstarszego. Chodzi mi o uzyskanie takiej wyświetlania jak to ma miejsce w przypadku tworzenia odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obsluga techniczna 11.06.2003 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 To wiem, ale mnie chodziło o kolejność postów w wątkach. W tej chwili, gdy otwieram wątek to posty wyświetlają się od najstarszego. Chodzi mi o uzyskanie takiej wyświetlania jak to ma miejsce w przypadku tworzenia odpowiedzi.W ramach obecnego mechanizmu nie jest to niestety mozliwe. pozdrawiam Dzial Informatyki Wydawnictwo Murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts