Ewcia81 12.03.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 My jeszcze o tym nie myśleliśmy,,moj mąz jakis z eko groszkiem chciał,żeby sam zapodawał,bo znajomi maja,,ale ja nie wiem o co kaman. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 13.03.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Nareszcie wiosna zawitała do naszego regionu, super, można ruszać z robotą pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewcia81 15.03.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 a dzisiaj beee jesien, pada pada,,wczoraj snieg był....gdzie ta wiosna...wczesniej super było,,jutro ma byc tez wiosna,obadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 16.03.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 znacie może jakiś dekarzy ze Słupska i okolic? bo jednego mam ale wypadałoby porównać oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.03.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 znacie może jakiś dekarzy ze Słupska i okolic? bo jednego mam ale wypadałoby porównać oferty Poszło na PRIV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 16.03.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 znacie może jakiś dekarzy ze Słupska i okolic? bo jednego mam ale wypadałoby porównać oferty Poszło na PRIV. dzięki Stuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 18.03.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 przeglądając dzienniki, a w szczególności zwracając uwagę na dachy stwierdzam że podobają mi się te dachy z nabitką-chyba dobrze mówię? jaka jest różnica miedzy nabitka a podbitką i czy ktoś z was ma nabitkę? tak se myślę że to chyba dużo drewna pójdzie na taka nabitkę, to chyba nie jest tanie, napiszcie co o tym myślicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.03.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Podbitka idzie od spodu krokwi, a nadbitka jest mocowana na krokwie.A cenowo? A to już zależy z czego i za ile Ci to zrobią?Proponuje zrobić prostą kalkulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 20.03.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Szanowni Forumowicze grupy Słupsko-Kobylnickiej Gdzie kupowaliście beton B20? Bo mam wrażenie, że Dombet do spółki z Dżwigbudem chcą mnie skroić na kase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.03.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Szanowni Forumowicze grupy Słupsko-Kobylnickiej Gdzie kupowaliście beton B20? Bo mam wrażenie, że Dombet do spółki z Dżwigbudem chcą mnie skroić na kase Pora się przestawić na nowe oznaczenia. C20 Ja zjeździłem cały region i brałem u nich. Ale jest jeszcze betoniarnia na ul.Poznańskiej (na samym wylocie po lewej stronie, przy rądzie)I tam dla mnie było drożej.Popytaj może się coś tam zmieniło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek i Ewa 20.03.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 To sprawdźcie jeszcze we Fragesie (Widzino) - mają i własną betoniarnię i własny transport - jak razem to może będzie taniej - u mnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 20.03.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Ta na Poznańskiej to Górażdże Beton Kiedyś jak tam dzwoniłem to byli drożsi od Dombetu, dzisiaj zadzwoniłem i okazało się, że na 12 m3 zaoszczędze 280 zł niby niewiele ale zawsze Dzieki Stuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 20.03.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 To sprawdźcie jeszcze we Fragesie (Widzino) - mają i własną betoniarnię i własny transport - jak razem to może będzie taniej - u mnie było A czy Frages to jest to samo co Furges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek i Ewa 20.03.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 To są dwie różne firmy obecnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 20.03.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 my też braliśmy w Widzinie-wyszło całkiem przyzwoicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 20.03.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dobra już wszystko wiem ale napisze moze komuś sie przyda: Dla 10 m3 z dowozem do Bydlina i pompą ok 1,5 godz., ceny brutto: Górażdze Beton Słupsk - 3660 zł Frages Kobylnica - 3660 zł Nord Beton Kobylnica - 3715 zł Dombet Włynkówko - 3870 zł (najbliżej mają ) W takim wypadku zdecyduje się na Górażdże, może coś jeszcze urwe na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewcia81 22.03.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Słuchajcie czy możecie polecic jakiegos geodetę??Kurcze wiem,ze oni drodzy,ale nawet nie mam żadnych namiarów...Dzieki...pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 22.03.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Słuchajcie czy możecie polecic jakiegos geodetę?? Kurcze wiem,ze oni drodzy,ale nawet nie mam żadnych namiarów... Dzieki... pozdrawiam:) my braliśmy z Ustki z Geonordu-to jest przy gminie, ale myślę że jak wy się budujecie w gmina Słupsk to najlepiej geodetę ze słupska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewcia81 22.03.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Słuchajcie czy możecie polecic jakiegos geodetę?? Kurcze wiem,ze oni drodzy,ale nawet nie mam żadnych namiarów... Dzieki... pozdrawiam:) my braliśmy z Ustki z Geonordu-to jest przy gminie, ale myślę że jak wy się budujecie w gmina Słupsk to najlepiej geodetę ze słupska No dzieki,,,czekam w razie wu na odp reszty...heh My musimy granice zrobic,bo chcemy grodzic,a w sumie dokladnie nie wiemy gdzie granice naszej działeczki,.,, a potem wjazd,,odrebna sprawa,,,masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewcia81 22.03.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 A miałam pytac WAS czym grodizliście działki?/ja zamierzam siatka ze słupkami wmurowanymi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts