zuber 21.03.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Na pomoc ! Poszukujemy ekipy lub firmy, która mogłaby wykonać zjazd przez rów melioracyjny do Naszej działki w Marylce k.Tarczyna. Zjazd musi wytrzymać ciężar ciężkiego sprzętu z terminem wykonania do końca kwietnia. Będę wdzięczny za każdy kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 21.03.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 A macie już pozwolenie na budowę wjzadu, wszystkie potrzebne papiery ? Nawet już nie chce mi się pisac - zajrzyjcie do mojego dziennika, jest tam opisany dokładnie proces "powstawania" wjazdu ... I jak na razie to był największy horror z mojego budowania A trwała wszystko od projektu po wykonanie blisko 1,5 roku ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 21.03.2007 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Przeczytałam, faktycznie droga przez mękę, współczuję, my mamy pozwolenia.Tak czy inaczej, gdyby ktoś miał namiary na ekipę gotową zrobić wjazd będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts