pepe28 21.03.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 CześćMam pytanko czy ktoś ma kominy systemowe z tej firmy bo słyszałem że są lipne.Proszę o jakieś podpowiedzi i może spostrzeżenia jak sie sprawują i czy sa z nimi jakieś problemy. Z góry dzięki za wszelkie uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 21.03.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 A kto Ci powiedział, że lipne? Sprzedawcy chcacy opchnąc produkty innych firm, czy ktoś kto kupił i nie jest zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 22.03.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 My zamówiliśmy właśnie kominy IBF. Nie wiem skąd ta opinia o ich lipności. Są porównywalne do Schiedla, a tańsze.Kupiliśmy bezpośrednio od przedstawiciela wiec było taniej niż w hurtowniach budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
simon1234 22.03.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 MAM ibf clasic,sprawuje sie dobrze,trzeba przypilnowac wykanawcow aby dobrze go poskladali,ja takich nie znalazlem i postawilem komin sam,1000 zl zostalo w kiesiani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts