mbz 11.06.2003 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Powodzenia w budowie Nie wiem, moze gdzies juz o tym pisalas, ale gdzie znajduje sie wasza dzialka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mAgnes 11.06.2003 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Trzymajcie kciuki! Nasza dzialka znajduje sie 10 km od Gniezna, w kierunku Poznania. Miejscowosc Łubowo, bardzo ladna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.06.2003 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 trzymamy łapki niech sie buduje szybko i bez konfliktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 12.06.2003 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Ach więc tu cie mam mAgnes Domek sliczny i na dodatek w pobliżu mojego ukochanego Gniezna Powodzenia i odwiedź czasem Grupą Wlkp na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 11.02.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Witaj Agnes, Bylem na stronie z fotografiami budowy. Od razu poczulem sympatie , tym bardziej ze takze buduje wg projektu Archi-Projekt (APS115). Szybkiego zadaszenia coby domek nie mokl i powodzenia w budowie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.02.2004 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Dołączam do gratulacji Jest się czym chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mAgnes 17.02.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 O rany, bardzo dziekuje za gratulacje i zyczenia Moj dziennik budowy lezy odlogiem, strona jest bardziej aktualna. Jak wiekszosc czekamy na wiosne, wiezba i dachowki zamowione, tylko niech sie pogoda odpowiednia zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts