Edybre 21.03.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Czy ktoś robił zakupy w ten sposób? Jest sporo ofert PFB (Polskie Fabryki Budowlane). Proszę o informacje czy polecacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 22.03.2007 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Naprawdę nikt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiff 22.03.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 zadzwoń do nich to już po minucie stwierdzisz że nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miwol 23.03.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Było już sporo na ten temat. Niektóre składy budowlane czy hurtownie traktują Allegro jako miejsce pozyskiwania klienta jak każde inne. Oferują te same markowe mateiały, można negocjować cenę, dogadywać się w sprawie transportu. Pozostaje więc tylko kwestia dogadania się, jak z każdą inną hurtownią w okolicy. Ja przez Allegro kupowałem membranę Tyvek, grzejniki Kermi, i jeszcze parę drobiazgów. Płatność przy dostawie, transport w cenie - opłacało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza19 23.03.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Ja poprzez Allegro kupiłam membranę dachową Tyvek i okna Fakro. Dużo taniej niż w hurtowniach. Wszystko przebiegło bez problemów. Szybko, tanio i solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts