gośka57 21.03.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 W zasadzie to nie wnętrza, ale nie bardzo wiedziałam gdzie się podpiąć z tym pytaniem Muszę kupić płytki na taras i schody zewnętrzne i zastanawiam się, co się lepiej sprawdzi? Klinkier jest chyba mniej poslizgowy, a gres łatwiejszy w utrzymaniu czystości. Jeśli macie już jakieś doświadczenia w tym względzie, to podzielcie się ze mną swoimi spostrzeżeniami. Z czego jesteście zadowoleni, a z czego nie. Mam kilka dni na podjęcie decyzji. pzdr gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WojtekSz 25.03.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Gośka57:popatrz na oferte firmy LIBET, maja bardzo ładny kamień indyjski w płytach. Na rzie znam to tylko z oferty ale powaznie rozważam zakup do siebie na taras bo ładne kolory i faktur.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 27.03.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Podciagam, bo tez jestem ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 28.03.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Mi też podobają się płyty Libetu. Fajny jest też Semmelrock zwłaszcza płyty tarasowe w takim ciepłym śródziemnomorskim odcieniu piaskowca. Myślę, że na taras i schody lepsze jest coś "szorstkiego" - póki co takie mam plany, ale nie wykluczone, że zmienię zdanie zanim będziemy zabierać się do okładania schodów i tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WojtekSz 28.03.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 AnnjaLibet ma kamień naturalny a Semmelrock to beton zabarwiony na odpowiedni kolor - oglądąłem to na wystawie i zdjęcia sa duzo lepsze niż rzeczywistość a'la Semmelrock.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts