jarkotowa 21.03.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 W lazience przy scianie z cegly klinkierowej bedzie kabina. Musze wiec zrobic fugi. Czy mozecie mi doradzic jakie? W sklepie widzialam silikony w kolorach fug. Czy zamiast fugi moge uzyc takiego silikonu? Jesli nie to jakiej fugi mam szukac? Czy jest w roznych kolorach? Moze Wojtek cos doradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 21.03.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Ja akurat kupuję parapety klinkierowe. I nasze chłopki doradzili, aby właśnie zamiast fug zrobic to silikonem. Na pewno jest kilka kolorów silikonu, grafitowy, różne odcienie brązu. Nie wiem jakie jeszcze. Ponoć silikon lepiej sie sprawdza. Nie wiem jak wewnątrz, ale to chyba nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts