Gość anettao 11.06.2003 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Jestem włascicielką dwóch dzialek budowlanych. Na jednej z nich chciałabym zbudować kort do tenisa ziemnego. Nie mogę znależć żadnych fachowych informacji, jak można coś takiego wykonać we własnym zakresie. Proszę o jakieś wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.07.2003 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Jeżeli ma Pani już tę informację proszę również o kontakt - [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.07.2003 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 http://www.gardenia.com.pl/oferta.html# tu jest troszke pkazane jak dany kotr powinien wygladac. Jezeli dotrze pani do jakis konkretniejszych artukulow na tema budowy kortu prosze o przeslanie mi jakichkolwiek informacji na ten temat, bo kort mi tez sie marzy [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.07.2003 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 Proponuję wystapić do gminy o warunki zabudowy i zgospodarowania terenu dla inwestycji polegajacej na budowie boiska -kortu sportowego do gry .........to juz obojetne moze byc w tenisa, kregle , walley balley, basketball, czy cymbergaja,,,,,,,,,,,,, i wtedy sie okaze w jakim kraju mieszkasz......., a powaznie, jake masz otoczenie, sąsiedzi itp. ?, jaki jest status działki ?,. Wszystko mozna , nawet ZOO, ale z GŁOWĄ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.07.2003 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 Mój syn zrobił sobie bramke z przetrzebionych brzozek, nawet siatka jest. Graja sobie w piłke i już. Jeżeli chcesz zrobić kort tenisowy to go zrób, ale............... nie bedzie nikomu przeszkadzał? np. hałas przy uderzeniu piłką? Tutaj jest jak jest, poprostu kilka godzin wycia kosiarki trawy - nie przeszkadza, ale stukanie piłki? .......no to juz co innego, a i te mercedesy z amatorami gry w tenisa , podjeżdżające o kazdej porze dnia i nocy....... hm zastanów sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts