fiacior 21.03.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Witam!Co powiecie o tych schodach? http://www.rintal.pl/files/gallery/metropol01.jpg Są to schody firmy Rintal: Metropol - Monolamahttp://www.rintal.pl/Mam projekt, w którym są schody drewniane w salonie i podaobają mi się właśnie takie schody tej firmy. Czekam na wszelkie opinie, czy są dobre itp? Czy może ktos miał do czynienia z takimi schodami, tą firmą? Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.03.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 właśnie kończą montaż moich schodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 21.03.2007 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Witaj I co jakie jest twoje zadowolenie z tych schodów, taki sam model wybrałaś)? Długo na nie czekałaś? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 21.03.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Kilka razy i za kazdym razem bardzo pozytywne wrazenia.Rintal to jedna z pierwszych firm w Polsce ze schodami systemowymi. Kilka typow, wszystkie niezle, mozliwosci łaczenia elemntow jak to w systemie. Znakomita alternatywa dla schodow robionych metoda rzemieslnicza, mnostwo ciekawych i prostych rozwiazan problemow, z ktorymi maja klopoty producenci tradycyjnych produktow.Kiedys schody dosyc drogie, dzisiaj jak na system znosnie. Sa podrobki, mysle, ze jednak lepiej korzystac z oryginalnych i autoryzowanych dostawcow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 21.03.2007 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Wielkie dzięki 2112wojtek za odpowiedż. Na mnie też wrażenie robią te schody. Ich kształt i wygląd bardzo mi się podoba. Jeszcze raz dzięki za odpowiedż! Pozdrawaim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.03.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Witaj I co jakie jest twoje zadowolenie z tych schodów, taki sam model wybrałaś)? Długo na nie czekałaś? Pozdrawiam! Cześć, moje są tez firmy Rintal, ale inny model. Ja wybrałam Araya i jestem bardzo zadowolona z wyboru. Tym bardziej, że 2112wojtek je chwali Czekałam tylko 6 tygodni. Ekipa montowała je 2 dni ( wczoraj do 24 ) i juz stoja w moim domu. Wieczorem pokaże fotki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BRATER 22.03.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Schody Rintala faktycznie sprawiają bardzo dobre wrażenie, a i technologia ich wykonania nie pozostawia wiele do życzenia. Sam byłbym ich użytkownikiem, ale niestety w zbyt dużym stopniu zahaczałyby o światło ościeżnicy drzwi pod nimi policzkiem, więc musiałem zrezygnować. Poza tym cenowo już są dość przystępne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 22.03.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Użytkuję od prawie 2 lat i (odpukać) żadnych problemów nie zauważam. Poza tym Rintal okazał się dość elastyczny - nie podobały nam się ich balustrady, w zw. z tym trochę kombinowaliśmy i część elementów balustrady mamy z innej firmy - Rintal nie robił z tym żadnych problemów, ich przedstawiciel doradzał nam jak technicznie połączyć te różne elementy róznych systemów. Jednym słowem jesteśmy zadowoleni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 22.03.2007 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Witam! Dzięki za wasze opinie. Schody piękne i dobre jak się okazuje. Piszecie o tych cenach, że takie przystępne to może ktoś się przyzna albo napisze ile takie schody mogą kosztować? Pozdrawaim wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 13.04.2007 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Znam już cenę tych schodów!!! Cena zaczyna się od 23tysięcy złotych za ten model. No nie wiem czy ta cena jest przystępna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walka 14.04.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 a co sadzicie o modelu mini plus, tylko tego typu schody moge wstawic u siebie, brak miejsca, czy ktos kozystal z nich i jakie mial wrazenie? sa strome i waskie, stopnie szerokie na 60cm cena to okolo 3tys wiec raczej przystepna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nuela 27.12.2012 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Minęło już kilka lat od założenia wątku na temat schodów tej firmy. Czy są na forum użytkownicy schodów Rintal, napiszcie jak Wam się sprawują, czy jesteście zadowoleni z zakupu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nuela 02.01.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Ponawiam pytanie, czy ktoś z forumowiczów użytkuje schody firmy Rintal? Bardzo proszę o opinię,Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.01.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Nt. schodów jest jeden potężny wątek: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?90059-Schody-pochwalcie-si%C4%99-zapytajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts