Agduś 26.03.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Mówi się: zdejmiesz futerko z węża A to on musi zakładać futerko? Tak zimno pod podlogą? Ja sądziłam, że chodzi o futerko z myszy. Ale takie z odzysku, wyjęte z węża może byc mało atrakcyjne. Większy wąż mógłby rozwiązać też problem kota uważającego się za surykatkę, a nawet lisa, który rozwiązał problem kota uważającego się za surykatkę. Gdyby był naprawdę duży, mógłby rozwiązać wszystkie problemy... i już nikomu nie przeszkadzałby zapaszek zdechłej myszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.03.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 kto z kim uprawiał sex przez dwa dni aż zdechł? Nie dość, że zdechł, to go jeszcze żona pod podłogę schowała i teraz śmierdzi ! Tak słyszałem ! To nie była żona. Żona nie schowalaby go pod podłogę, bo by spadku nie dostała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
red door 31.03.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Dziwi mnie ten smród ? Jak myszka zeżre trutke mumifikującą to wiem z doświadczenia że nie mam smrodu a tu od razu po 2 dniach ? Moze przypadkowo zostało tam zamkniete jeszcze inne stworzenie ? W domu nie brakuje nic z trzody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 31.03.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Dziwi mnie ten smród ? Jak myszka zeżre trutke mumifikującą to wiem z doświadczenia że nie mam smrodu a tu od razu po 2 dniach ? Moze przypadkowo zostało tam zamkniete jeszcze inne stworzenie ? W domu nie brakuje nic z trzody ? Mój Boże Odpowiedź w temacie!!!!!!!!!!!!!!! Strasznie dziwny przerwynik w tym wątku PS. red door: sęk w tym, ze nie wiadomo czy zeżarła trutkę czy zmarła "śmiercią naturalną" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.03.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Mój Boże Odpowiedź w temacie!!!!!!!!!!!!!!! Strasznie dziwny przerwynik w tym wątku PS. red door: sęk w tym, ze nie wiadomo czy zeżarła trutkę czy zmarła "śmiercią naturalną" Proponuję zrobić odkrywkę i wykonać sekcję zwłok (wszystkich ). Wyjaśni się wreszcie przyczyna zgonu (zgonów?) i smrodku. PS. Mam nadzieję, że w okolicy nie zniknął ostatnio jakiś wyjątkowo upierdliwy sąsiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 01.04.2007 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 PS. Mam nadzieję, że w okolicy nie zniknął ostatnio jakiś wyjątkowo upierdliwy sąsiad Mam nadzieje , ze to jednak byly myszy. Za pomocnictwo w dematerializacji sasiada spod podlogi ( nawet nieswiadome ) mozna dostac pare latek. Harry milczy. Zaczyna mi to wszystko smierdziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaros 01.04.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Co do tych lisów, to mozna je wykurzyć spod podłogi przy pomocy jamnika. Jamnik to zwierzę domowe, więc może mieszkać nawet pod podłogą (jakby nie chciał wyjść) - zaoszczędzi się na budzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rapit 01.04.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Harry81Czy zaczęło już u Ciebie straszyć? PSI FACTOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marian14 01.04.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 w domu u rodziców mieliśmy taką mysz co się zalęgła w piwnicy ale nie chcąć jej zabijać złąpaliśmy ją za pomocą wiadra, co prawda wymagało to troche poprzesuwania mebli odcięcia drogi ucieczki itd ale daliśmy rady. potem mysz wypuściliśmy do ogródka tylko że tydzień później była już spowrotem hehe i trzeba było całą operację powtarzać, z tymże tym razem wynieśliśmy już ją znacznie dalej by nie wróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 02.04.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 sugerujesz, że nawet jak się jej pozbędzie (tej myszy) to ona (ta mysza ) i tak wroci?? Harry ma przechlapane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rapit 02.04.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 sugerujesz, że nawet jak się jej pozbędzie (tej myszy) to ona (ta mysza ) i tak wroci?? Harry ma przechlapane Wtedy na bank ludzie z Czynnika PSI się zainteresują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 02.04.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 a co to za psi czynnik? myślałam, że to wątek o myszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Oplułam się i osmarkałam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 PS. Mam nadzieję, że w okolicy nie zniknął ostatnio jakiś wyjątkowo upierdliwy sąsiad Mam nadzieje , ze to jednak byly myszy. Za pomocnictwo w dematerializacji sasiada spod podlogi ( nawet nieswiadome ) mozna dostac pare latek. Harry milczy. Zaczyna mi to wszystko smierdziec A on się pod tą podłogą schował przed Harrym? No to faktycznie śmierdząca sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_PL 03.04.2007 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Oplułam się i osmarkałam!!! ...ja już kilkakrotnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.04.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 PS. Mam nadzieję, że w okolicy nie zniknął ostatnio jakiś wyjątkowo upierdliwy sąsiad Mam nadzieje , ze to jednak byly myszy. Za pomocnictwo w dematerializacji sasiada spod podlogi ( nawet nieswiadome ) mozna dostac pare latek. Harry milczy. Zaczyna mi to wszystko smierdziec A on się pod tą podłogą schował przed Harrym? No to faktycznie śmierdząca sprawa. Nie wiem, czy to on się schował przed Harrym, czy Harry go schował przed kimś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.04.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Oplułam się i osmarkałam!!! ...ja już kilkakrotnie... A ja regularnie płaczę, czytając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
red door 03.04.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Chuck Noris napewno by sobie poradził z tą śmierdząca sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.04.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Chuck Noris napewno by sobie poradził z tą śmierdząca sprawa Tylko kto by nowy dom Harremu wybudował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
red door 03.04.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Może Ona ?http://img460.imageshack.us/img460/4884/fiona3hu9.jpg' alt='fiona3hu9.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts