wodzio 22.03.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Witam Mam taki problem, otóz zostało mi sporo impregnatu i wykorzystałem go aby zaimpregnować niewidoczną stronę błazerii, ale trochę plamek (zielonych) porobiło się na widocznej stronie. Jak się pozbyć tego koloru, próbowałem Perhydrolu, ale nic to nie dało, ma może ktoś jakiś dobry sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzio 22.03.2007 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Precyzyjnie chodzi o pozbycie śladów po barwniku kontrolnym, gdzieś przeczytałem, że po jakimś czasie samo schodzi pod wplywem działania promeni słonecznych, jednak u mnie nie schodzi już pół roku, faktem jest że to jest wewnątrz domu i tu słoneczko słabo działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzio 23.03.2007 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Wiem, że jakiś czas temu ktoś tu pytał o ten problem, może teraz juz wie jak sobie z tym poradzić? (wtedy nikt nie podał sposobu na ten problem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
femme 06.07.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Ja mam ten sam problem. Od wewnętrznej strony zaimpregnowałam boazerię Boramonem z zielonym barwnikiem kontrolny. Część impregnatu wyszła na zewnątrz. Powiedziano mi że kolor zniknie, ale chyba niewiele w tym prawdy. Czy ktoś sobie z tym poradził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek30 06.07.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Ja mam ten sam problem. Od wewnętrznej strony zaimpregnowałam boazerię Boramonem z zielonym barwnikiem kontrolny. Część impregnatu wyszła na zewnątrz. Powiedziano mi że kolor zniknie, ale chyba niewiele w tym prawdy. Czy ktoś sobie z tym poradził? ja moge powiedzieć tylko tyle, że po Bormolanie tym zielonym po kilku dniach na słońcu nie wiele zostaje. Malowałem całą więźbę i jeśli maluje się rozcieńczonym preparatem 1:6 zgodnie z instrukcją to po kilku dniach miałęm wątpliwości czy cokolwiek malowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts