sandra222 22.03.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Witam... Od dobrej babci dostałam domek jednorodzinny, który niestety wymaga wielu przeróbek... w najbliższym czasie wymienie okna i chcę odnowić swój pokój, wiec bede szukała porady... Mam też mały ogródek... uwielbiam w nim projektować, akurat wiosna... więc prace ogrodncze ruszą Pozdrawiam Wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Witam serdecznie na naszym forum!!!!!!! Napewno znajdziesz odpowiedzi na krępujące cie (i nas zapewne też ) pytania Ale jak nire zapytasz to sie nie dowiesz!!!!!!!!! A i my na wróżki nie wyglądamy, żeby zgadywać!!!!!!!!!! Jeszcze raz witam!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Zapomniałem o najważniejszym!!!!!!!!!!!! Wklej zdjęcie w "gębach" bo inaczej nie zalogujesz się na kwiecień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts