woytek 22.03.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Czy mając działkę w otulinie parku narodowego dokumenty tj.: - decyzja o warunki zagospodarowania, - wniosek o pozwolenie na budowę są opiniowane przez Park Narodowy? Specjalista w gmina sam do końca nie wie. w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 25.03.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 U mnie były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.03.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Ja nie dość że mam w otulinie to jeszcze obszar Natura 2000. Warunki zabudowy były opiniowane z Parkiem. Wydano stosowne postanowienie uzgadniające waruki i to wszystko. Więcej sama już nic nie załatwiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 02.04.2007 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 U mnie też Natura 2000. Nie wiem czemu w gminie zapierają się, że Park nic nie ma do ww. dokumentów.Sam mam lecieć do Parku? w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.04.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Oczywiscie, że nie! Warunki zabudowy określą także dokumenty które należy samemu zgromadzić (no mniej wiecej wszystkie ) Nie wychylaj się przed szereg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 02.04.2007 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Oki to czekam spokojnie na warunki zagospodarowania.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts