milip 22.03.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Witam serdecznie! Właśnie rozpoczynamy z mężem przygodę z budowaniem naszego wspólnego domku i... z forum muratora . Jak na razie staliśmy się właścicielami powierzchni 1025m. Mamy wybrany projekt i jeszcze żyjemy w słodkiej nieświadomości tego co przed nami. Mam nadzieję, że dzieki forumowiczom skończymy jedynie z wrzodami na żołądku, a nie po trzech zawłach serca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 No to nie wiem czy dobrze trafiliście!!! Ale mamy własną przychodnię!! I weterynarz też się znajdzie gdyby i wasze chomiki nie wytrzymały stresów związanych z budową I psychologa Ale ciężko sie dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 No to nie wiem czy dobrze trafiliście!!! Ale mamy własną przychodnię!! I weterynarz też się znajdzie gdyby i wsze chomiki nie wytrzymały stresów związanych z budową I psychologa Ale ciężko sie dostać Nie strasz nie strasz Jak ktoś w wielkeij potrzebie to pomocy mu nie odmówią Zwłaszcza w psychologu Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 No to nie wiem czy dobrze trafiliście!!! Ale mamy własną przychodnię!! I weterynarz też się znajdzie gdyby i wsze chomiki nie wytrzymały stresów związanych z budową I psychologa Ale ciężko sie dostać Nie strasz nie strasz Jak ktoś w wielkeij potrzebie to pomocy mu nie odmówią Zwłaszcza w psychologu Witajcie Nie straszę przecież Dlatego nic już nie wspomnałem o konieczności wlepienia fotek spod przysznica w "gębach" To potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milip 22.03.2007 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Wielkie dzięki za troske. Fachowa pomoc psychologa na pewno sie przyda. W ostrej fazie to pewnie i jakiś psychiatra będzie potrzebny (macie na etacie w przychodni?!? ) Chomików nie posiadam, ale mam za to kanarka o bardzo słabej psychice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Wielkie dzięki za troske. Fachowa pomoc psychologa na pewno sie przyda. W ostrej fazie to pewnie i jakiś psychiatra będzie potrzebny (macie na etacie w przychodni?!? ) Chomików nie posiadam, ale mam za to kanarka o bardzo słabej psychice Kanarka? Oj biedny ci on!!!!! To nie wiesz, że na czas budowy to najlepszy żółw stepowy, lądowy Długo żyje (budowa długo trwa, no kredty czasem na 30 lat), Długo wytrzymje bez jedzenia i wody, (dylematy-kupić chleb czy farbę do salonu?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milip 22.03.2007 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Kanarek otrzymany od męża po nagłej, acz niespodziewanej śmierci jego poprzednika. Ostry z niego zawodnik Średnio co drugi dzień daje takie koncerty, że mam ochotę zwrócić mu wolność. Taki żółw- marzenie, pewnie by i działki przypilnował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Kanarek otrzymany od męża po nagłej, acz niespodziewanej śmierci jego poprzednika. Ostry z niego zawodnik Średnio co drugi dzień daje takie koncerty, że mam ochotę zwrócić mu wolność. Taki żółw- marzenie, pewnie by i działki przypilnował... Pewnie, że przypilnuje!!!!!!! I nie ucieknie szybko z działki!!!!!!!( nie trzeba zamykać bramy) Tylko trzeba go zostawić na środku działki i śmiało można przyjechać na drugi dzień!! Dopiero zapewne dojdzie do bramki!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.03.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 witam i zdrowia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milip 02.04.2007 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts