semir 19.03.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Superr gratulacje , przyłączam się do życzeń , pięknie wyszło wykończenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 19.03.2008 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Dziękuję za odwiedzenie wątku i za pochwały - Semir to jeszcze nie koniec - pozostało oświetlenie i gra kolorów w pokojach. Mąż obecnie walczy z garderobą, jeszcze półki w spiżarni są do zrobienia o innych rzeczach nie wspomnę. Wychodzą jeszcze rzeczy, które trzeba zrobić, a z którymi wstrzymywaliśmy się do zamieszkania. Nie wspomnę o podejściach i ogrodzie. Ale i tak mieszka się super i serce się cieszy jak zdołamy zrobić czy kupić coś nowego do domku. Chyba nie chciałabym się wprowadzić na gotowe i mieszkać bo tak naprawdę w trakcie mieszkania wychodzą rzeczy, które by się zmieniło. Cieszę się np. że nie malowałam ścian na docelowy kolor tylko rzuciłam budyń. Teraz pękają ściany, mury pracują a pomysły na kolory pokoi codzień się zmieniąją . Za rok, na wiosnę z przyjemnością wezmę pędzel do ręki i zmienię wnętrza. Nikoru jeśli chodzi o zlew i zmywarkę - nie widzę problemu. Spokojnie mieszczę się między otwartymi drzwiami zmywarki a szafką . Poza tym raczej układamy w zmywarce po zewnętrznej stronie. Zlewozmywak mi nie przeszkadza a nawet chwalę sobie, że mam go w tym miejscu bo mam blisko zarówno z płyty grzewczej jak i z blatu. Jedno, co mogę tylko podpowiedzieć to szafka pod zlewozmywakiem. Lepiej żeby była otwierana wahadłowo niż wyciągana (typu cargo). Ścięty blat i szafka typu cargo napewno przeszkadza w otwieraniu zmywarki. Przy mojej szafce mogę swobodnie otworzyć zmywarkę i szafkę i układać garnki po zmywaniu. Ja nie mogłabym zrobić zlewu pod oknem bo szkoda mi było blatu. Nie mam dużej kuchni i powierzchni roboczej blatu a poza tym lubię patrzeć przez okno na sady przy robotach kuchennych. Przy zmywaniu w lewej komorze też patrzę przez okno . Zapewniam Cię, że jak już będziesz miała mury i staniesz w swojej kuchni to pomysły same przyjdą, zwłaszcza te praktyczne. Pamiętam ile miałam pomysłów a ile z nich zostało. Co innego papier a co innego rzeczywistość. Życzę szybkiego i bezstresowego budowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 19.03.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Witam. Podejrzałem, pooglądałem... No ładnie, ładnie.... Czekam na grę kolorów Tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikoru 19.03.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Dzięki za szybka odpowiedź Właśnie to chciałam usłyszeć.Wprawdzie jeszcze się waham, ale chyba jednak zostanę przy narożnym zlewie. Skoro zmywarce nie przeszkadza, to innych wad nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 19.03.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Agatko, gratuluję domku i faktu zamieszkania go Śliczny wam wyszedł sufit w salonie!! Czekamy na zdjęcia z dalszych postępów wykańczania wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.03.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://images32.fotosik.pl/187/1b855ab2c9cc6169.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.03.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 RADOSNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCHDOBREGO HUMORU, PIĘKNEJ POGODY I ODROBINY SZALEŃSTWAW LANY PONIEDZIAŁEKżyczy tola http://www.borow.ug.gov.pl/news/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.03.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Dzwon wesoło się rozlega,Pieśń potężna świat obiega.Oby serce też zostałonapełnione dzisiaj chwałąI tętniącym życiem wiosnyw Zmartwychwstania dzień radosny. http://images20.fotosik.pl/204/b9abe6467de40422.jpeg WESOŁEGO ALLELUJA! życzy Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 25.03.2008 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Serdecznie dziękuję wszystkim za życzenia. Mam nadzieję, że święta upłynęły wszystkim w serdecznej atmosferze - mimo śniegu za oknami.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.03.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Obejrzalam sobie Twoje kocie pociechy. Teraz rozumiem, o czym mowisz w watku o bieli w domu. Ale na sciany koty nie skacza? Moglyby byc (teoretycznie) biale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 25.03.2008 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 No na szczęście nie skaczą . Co do bieli ścian nie mam żadnych ale. Ale Małgoś sama widzisz, że biel sofy i krzeseł to byłaby porażka . Mam nadzieję, że w TWoim mieszkanku - tez zaglądałam na Twój wątek, będzie wiele bieli w różnych odcieniach - ja uwielbiam ten wpadający w błękit . Będę zaglądać tam regularnie i patrzeć jak spełniasz swoje marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.03.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 No na szczęście nie skaczą . Co do bieli ścian nie mam żadnych ale. Ale Małgoś sama widzisz, że biel sofy i krzeseł to byłaby porażka . Mam nadzieję, że w TWoim mieszkanku - tez zaglądałam na Twój wątek, będzie wiele bieli w różnych odcieniach - ja uwielbiam ten wpadający w błękit . Będę zaglądać tam regularnie i patrzeć jak spełniasz swoje marzenia. No, nie wiem, jak to bedzie ze spelnianiem marzen, jesli moi "fachowcy" beda tak dzialac jak dzialaja, ale dziekuje Ci bardzo i zycze tego samego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 15.06.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Czemu właścicielka tego super domku się nie odzywa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 25.07.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Sliczny dom. Widze ze macie podobna lazienke do mojej powierzchniowo, a ja calu czas zastanawiam sie jak w tej mojej wszystko umiescic i czy nie zrezygnowac z prysznica.U Ciebie wlasnie zauwazylam ze masz tylko wanne a ja zastanawiam sie nad wanna z parawanem prysznicowym. Moze mi cos doradzisz?Pozdrawiam cieplo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalinaikrzys 13.08.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Witaj Agatko! sliczny domek! Super pomysly na lazienki, same ohy i ahy bo jest naprawde ok!! Moj domek ktory narazie stoi jeszcze w moich marzeniach i czeka w koleice na spelnienie.. jest delikatnie podobny (zewetrznie) do twojego, mozesz rzucic okiem jak chcesz w opisie mam link do stronki, niestety nie moge znalesc kogos kto buduje budowal lub zamierza budowac ten domek i nie mam zadnego porownania, przykladow cennych wskazowek itp.. moze Ty mogla bys jakos mi pomoc, doradzic, powiedziec cos o dachu bo sa podobne ..Pozdrawiam serdecznie i czekam na ciag dalszy zdjec, pomyslow i projektow!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 05.09.2008 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Widzę, że mimo iż nie piszę to ten wątek żyje . Przyznam, że lato wypędziło mnie do ogrodu i tu spędzam wszystkie wolne chwile. Postawiliśmy płot z cegły klinkierowej więc wreszcie wiem gdzie są granice działki. Dziękuję wszystkim odwiedzającym wątek za pamięć i miłe słowa. Postaram się wkleić troszkę zdjęć w przyszłym tygodniu choć wiele się nie zmieniło. Agatko i Łukaszu, dziś z perspektywy czasu wiem, że prysznic jest potrzebny, zwłaszcza latem gdy pielenie ogródka pozostawi na ciele ósme poty . Radze więc zamontować parawan szklany (lub plasikowy) na wannie jeśli prysznica nie planujecie. My z mężem planujemy jednak zainstalować prysznic w prlani. Jest tam sporo miejca, mamy odpływ w podłodze więc jest to do zrobienia. Jestem wannowa ale jednak latem prysznic musi być. Zimą stawiam na wylegiwanie się w wannie z aromatyczną, ciepłą wodą. Michalino i Krzysiu. Coż mogę wam doradzić. Dom gdy go projektowaliśmy miał być ekonomiczny dlatego dach dwuspadowy choć powierzchnia dachu ogromna (coś ponad 300 m.kw.). Dach to konstrukcja lekka, dachówka ceramiczna Brassa i ocieplenie ekofibrem. Nie wiem, co konkretnie chciałabyś wiedzieć. Zadawaj konkretne pytanka a ja będe starała się odpowiadać regularnie bo faktycznie zaniedbałam wątek ehhh. Pozdrawiam serdecznie i życze powodzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 21.10.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 pieknie nadal czekamy na fotki.ciekawe jak ogrod i plotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 28.10.2008 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Nagroda dla cierpliwych. Prace w domu trwają. Płotek postawiony ale nie ma jeszcze wypełnienia. Ogród pewnie będzie piękny wiosną ale zrobię zdjęcia tego co mamy. Teraz czas na kuchnię. Ostatnio mój małżonek zrobił spiżarnię. Zawisły też zasłony w salonie. Zrobiło sie przytulnie.Dość gadania czas na zdjęcia.P.s. Przepraszam wszystkich, którzy piszą do mnie w sprawie porad. Nie mam ostatnio czasu żeby odpisywać a pytania które zadajecie nie sa łatwe i wymagają zastanowienia. W domu nie mam internetu a w pracy nie zawsze jest czas na pisanie. Jak to w pracy. Dlatego z góry przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 28.10.2008 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 http://img397.imageshack.us/img397/1575/p1060271je9.jpg http://img397.imageshack.us/img397/3044/p1060272ao2.jpg http://img397.imageshack.us/img397/9670/p1060273zw9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 28.10.2008 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Wreszcie porządek w szafkach i szufladach http://img247.imageshack.us/img247/7581/p1060277fd2.jpg http://img185.imageshack.us/img185/633/p1060278va7.jpg http://img247.imageshack.us/img247/7375/p1060282qx4.jpg http://img185.imageshack.us/img185/3379/p1060281in2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts