Paty 22.03.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 ze zgrozą czytam że materiały budowlane do końca roku mają zdrożeć nawet o 100 %, budowac nie ma kto a jeżeli już to za horendalne stawki , ceny mieszkań , nieruchomości idą w górę ( szczegołnie duże miasta) , jeszcze chwile i tylko milionerów bedzie stać na własny kąt ludzie zadłużają się na coraz większe kwoty bo wszytsko drożeje, płace wzrastają minimalnie albo wcale , jeszcze chwila nie stać ich bedzie na kredyty, co sie w tym kraju dzieje, straszą ze oprocentowanie pójdzie do góry..........ludzie coś tu śmierdzi i naród tego nie wytrzyma............na górze przepychanki, wywlekanie brudów............. a gdzie w tym wszytskim zwykły Kowalski.................... np.w Warszawie, Krakowie kogo stać na nowe mieszkanie za kilkaset tysiący lub nawet milony , co trzeba robić żeby zarobić taką kase żeby sobie móc kupić tak drogą nieruchomośc, chyba że kamikadze i kredyt na 35 lat z ratą 5000 zł.............miesięcznie zaczynam się bać............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 22.03.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Tak tak, trzeba wykupić art sponsorowane w wielu gazetach i straszyć, że materiały wzrosną o kolejne 200% w ciągu roku. Wtedy jeszcze większa ilosć jeleni będzie szturmowała składy z materiałami godząc się płacić po 20 PLN za jednego pustaczka BK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 22.03.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 a gdzie w tym wszytskim zwykły Kowalski.................... ............. Przygotowuje się do wyborów, w których znów wybierze samoobronę albo inny LPR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 22.03.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Ja tam czekam na recesję jak na zbawienie.... Musi w końcu nadejść a zazwyczaj pierwszym zwiastunem jest kompletny kręciek i kociokwik. To chyba już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 22.03.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Ja tam czekam na recesję jak na zbawienie.... Czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 22.03.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Ja tam czekam na recesję jak na zbawienie.... Czemu? Recesja jest jak tęcza po burzy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 22.03.2007 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 watpie że sie doczekasz............. tyle ludzi wyjeżdża za granicę , zarabiają niezłą kasę i z tego co obserwuje wydają ją w Polsce, kupuja dziłki, mieszkania budują domy.......... dopóki będzie popyt to i ceny wysokie............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 22.03.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 moim zdaniem te podwyżki są sztuczne nie poparte żadnymi racjonalnymi względami a juz na pewno nie powinno mieć takiej skali mój przykład w wrześniu 2005 rok kupowałam maksa po 1,53 teraz kosztuje juz ponad 5 zł no nie przesadzajmy moi mili podwyżek przecież pracownicy fizyczni ie dostali 300% (procentowych) cement, wapno, piasek nie zdrożały aż tak bardzo wiec skąd ta podwyżka tym dziwniejsze jest że pustaków nie ma kolejki do producentów kilometrowe moim zdaniem coś tu śmierdzi czyżby zmniejszyli produkcje aby podwyższyć cenę, bo i tak jest popyt a oni i tak mniej produkując o wiele więcej zarobią Ale na dłuższą metę to nie przejdzie wreszcie Polacy zaczną sprowadzać materiały z wschodu i skończy się zabawa, ale kto na tym wtedy zyska jak zwykle nie nasz kraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolator 23.03.2007 02:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 bratki: >Przygotowuje się do wyborów, w których znów wybierze samoobronę albo inny LPR.< No i dobrze!Mysle,ze wtedy przyjdzie nareszcie czas i w koncu uporamy sie z tym zydolackim naporem na nasza panstwowosc.Co,czolko nie skazone ani jedna mysla a na piersi napis:Giertych do wora,wor do jeziora.Twoje dywagacje na temat Leppera i Giertycha bylyby ciekawe,gdybys sprobowala chociaz udowodnic teze,dlaczego oni sa tak dla was grozni.Ale trudno cos takiego wymagac od frustratki ze wzgledow genetycznych o mocno przytepionym rozumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 23.03.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Nie ma sensu sikać pod wiatr i dawać każdą cenę jaka sobie zaśpiewają. Wystarczy że w mniejszym mieście kilkudziesięciu ludzi stwierdzi ze nie opłaca im się na razie budować albo po prostu już ich na to nie stać i wtedy co poniektórym rura zmięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 23.03.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Szukalam dla babci jednipokojowego mieszkania w Krakowie. Ponizej 100 000 nic sie nie kupi. Stare, do remontu w komunistycznym bloku w Nowej Hucie kosztuje okolo 120 tysiecy. A zainwestowac w nie trzeba okolo 50 tysiecy (okna, drzwi i takie tam) SZOK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.03.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Ten Kolator/Gregmena/Lewakk będzie niedługo się wpierniczał ze swoimi genialnymi obserwacjami politycznymi nawet do wątku o proporcjach betonu. Bo beton wiadomo jak się kojarzy. Qrcze, czy admin nie może coś z tym zrobić??? A te materiały to jakieś totalne wariactwo. Co ciekawsze, jak dobrze powęszyć, wszyscy wszystko mają . Oczywiście niby z uprzejmości albo "specjalnie dla pani" ale jest. Jestem cała szczęśliwa, że moja chałupa już stoi w komplecie. Teraz zaczyna walczyć mój brat i kompletnie nie poznaję cen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 23.03.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 watpie że sie doczekasz............. tyle ludzi wyjeżdża za granicę , zarabiają niezłą kasę i z tego co obserwuje wydają ją w Polsce, kupuja dziłki, mieszkania budują domy.......... dopóki będzie popyt to i ceny wysokie............ Sama sobie odpowiedziałaś gdzie jest ten Kowlaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolator 24.03.2007 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 >Ten Kolator/Gregmena/Lewakk będzie niedługo się wpierniczał ze swoimi genialnymi obserwacjami politycznymi nawet do wątku o proporcjach betonu. Bo beton wiadomo jak się kojarzy. Qrcze, czy admin nie może coś z tym zrobić???< A co,cierpisz na kosmopolityczna slepote,ze nie widzisz kto zaczal nie na temat. Z wyrazanymi tutaj moimi pogladami nie musisz sie zgadzac.po to jest forum by z nimi dyskutowac,ale zaskakuje mnie ten calkowity brak zdolnosci radzenia sobie z faktem istnienia pogladow odmiennych niz Twoje wlasne.Ladna mi oredowniczka tolerancji i wolnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.03.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Jestem już po prostu zmęczona wsadzanie politycznego bełkotu w KAŻDĄ rozmowę. I robię się jakoś dużo mniej tolerancyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts