siwy z gosławic 22.03.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Jak w temacie. Jaki klej do płytek na ogrzewanie podłogowe jest najbardziej elastyczny. Chcę przyklejić płytki w miejscu dylatacji dwóch płyt grzejnych i żeby mi to nie pękało. Podajcie nazwę i firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 22.03.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Witam.Sopro MegaFlex Turbo S2 - ugięcie >5 mmAle i tak najbezpieczniej będzie chyba zrobić dylatację w płytkach i uzupełnić fugą silikonową.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy z gosławic 22.03.2007 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 tak ale kombinuje na różne sposoby i za żadne skarby fuga nie wychodzi na dylatacji Dzięki za nazwę [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 22.03.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 przed przyklejeniem płytek wtop siatke z włókna szklanego w warstwe klejusiatka rozłozy napręzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zgudi 23.03.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 czesc miałem podobny problem gres poler 40/40 nie chciałem robić na nim dylatacji wylewkę w miejscu przeciecia posmrowałem folią w płynie uzyłem kleju dietermana i zaryzykowałem jak narazie po półrocznym użytkowaniu jest ok ale dzis czeka mnie kolejna próba 300l zbiornik (akwarium ) ustawiam w odległosci 0,5m od tej zamaskowanej dylatacji mam nadzieje że nie pojawi mi sie piekna rysa wzdłóż salonu jezeli peknie napewno nie bede zrywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy z gosławic 23.03.2007 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Taką siatkę jak do styropianu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 23.03.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Taką siatkę jak do styropianu ? najlepsZa jest 160-180 do dostania leroyM ( uzywana do wzmacniania mas samopoziomujących) ale moze być dobra 140 elewacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts