hanka55 13.02.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Wpisz w "szukaj"( prawy górny róg strony) zdanie " z czego żywopłot" i szukaj w dziale " pamiętajcie o ogrodach '. Koncepcji - multum w 33 wątkach Np. ten: http://forum.muratordom.pl/zywoplot-nieformowany-szukam-inspiracji,t119886.htm?highlight=zywop%B3ot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 13.02.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Że też Ci się chce..mnie ręce opadają czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 13.02.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Mnie też, ale to Moderatorzy zlikwidowali przypis : " zanim zapytasz, poszukaj odpowiedzi " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adka_ 13.02.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 ja wiem do czego słuzy przycisk "szukaj", ale nic konkretnego tam nie znalazłam, akurat w tym watku zapytałam bardziej pod kątem odciecia sie od drogi i sasiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 13.02.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Mnie też, ale to Moderatorzy zlikwidowali przypis : " zanim zapytasz, poszukaj odpowiedzi " Przecież jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 13.02.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 ja wiem do czego słuzy przycisk "szukaj", ale nic konkretnego tam nie znalazłam, akurat w tym watku zapytałam bardziej pod kątem odciecia sie od drogi i sasiada A do czego niby innego służą żywopłoty? W 33 wątkach naprawdę nic konkretnego nie znalazłaś? Wpisz pergola, rośliny pnące- naprawdę trudno zaczynać wszystko od nowa. Ostatni wpis w wątku był dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adka_ 13.02.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 no tak tylko wydawalo mi sie ze to wątek o odcieciu sie od sasiada a ja chyba o to pytam, ale skoro nie można tu o nic pytac to juz tego nie robie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inez_30 13.02.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 no tak tylko wydawalo mi sie ze to wątek o odcieciu sie od sasiada a ja chyba o to pytam, ale skoro nie można tu o nic pytac to juz tego nie robie Wiesz Adka, myślę że nie masz o co się obrażać. Pytałaś o pergolę i słusznie wskazano Ci na wątek o pergolach z dnia dzisiejszego. Jest tam tyle propozycji że mogłabyś obsadzić dom dookoła. A Hanka i Mirek na pewno Ci pomogą jeśli będziesz szukała informacji o konkretnym rozwiązaniu czy roślince. Powodzenia z peroglą. Wklej zdjęcie to może kogoś zainspiruje do zaproponowania Ci konkretnego rozwiązania, bo narazie nie podałaś zbyt wielu szczegółów dotyczących lokalizacji tarasu czy twoich preferencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adka_ 14.02.2008 03:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 aż ja sie nie obrażam, j tylko dam rade to wkleje zdjecie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raton 14.02.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 A może tak napiąć 3 linki wzdłuz ogrodzenia w odległości 70cm od siatki (aby nie przeszedł do sąsiada) i posadzić winobluszcz. W ciągu roku potrafi mieć przyrost ok 4m. U mnie tu gdzie teraz mieszkam obrasta garaż i co roku po obcince wywalam samochód dostawczy obciętych przyrostów. Ma dość duże liście które zasłonią wszystko Na nowej działce mam około 250m siatki i już na jesień posadziłem sadzonki. Poczekam do wiosny i zobaczymy. Sąsiadów trudnych nie mam ale wole ich nie kusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BankaManka 27.04.2015 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 witam mam pytanie czy jak mam siatkę ogrodzeniową to mogę odgrodzić się za pomocą płotów lamelowych pasuje takie rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mecenas41 28.05.2015 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Jeśli ma to mieć ręce i nogi to do siatki lepiej zastosować taśmy ogrodzeniowe Thermoplast Ja mam akurat panele ale problem był ten sam. Płot lamelowy wygląda mało korzystnie + szybko się niszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sayek 08.11.2016 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Mój dalszy sąsiad również założył sobie taki płot lamelowy na siatkę ogrodzeniową i szczerze mówiąc nie wygląda to zbyt ładnie. Z jednej strony jest ok, ponieważ widać tylko te panele, ale od drugiej strony średnio się prezentuje . Lepiej już chyba założyć na to ogrodzenie co masz siatkę cieniującą z tych gęściej tkanych takie coś jak np. grandinet strong, albo nawet trochę z mniejszym stopniem zacienienia. Będzie to tańsze rozwiązanie i moim zdaniem lepiej wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts