bogdan1103 22.03.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Witam wszystkich jestem tu nowy i jeszcze niebardzo wiem jak się poruszac tutaj .Mam takie pytanko mam już tz. siąnkę ale jest ona strasznie małą ma 1.25m na 1.25m i tak jest w płanach jest strasznie niewygodna bo malutka i chciałbym ją rozbudować do 4m na 2m czy potrzebne są jakieś pozwolenia i plany . Prośba czy mugłby ktoś napisac co mam załatwic i od czego zacząć bo nie mam zielonego pojęcia z góry dziękuje aha i jaki są mniejwięcej koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiliana 23.03.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Gdzie jest ta sionka , czy to jest coś w rodzaju ganku tak jak to dawniej było w domach czy normalny przedpokój wewnątrz domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan1103 23.03.2007 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 to jest coś w rodzaju ganku za zewnątrz domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiliana 26.03.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Jeżeli chcesz rozbudować coś na zewnątrz ( sionka, ganek) , to powinien być na jakiś projekt bo przecież musi ten ganek mieć jakiś fundament który zależy od tego z czego będą ściany tego ganku ( drewniane czy murowane ) , zadaszenie itp.A więc : projekt sionki -ganku , uzyskanie pozwolenia na budowę i dopiero wykonanie prac-rozbudowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts