elax 11.06.2003 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Pomocy!!! Mam półokrągłe schody zewnęrzne (coś jakby wachlarz) - poradżćie, czym je wykończyć bo mi majster płacze. Macie jakieś ciekawe propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 12.06.2003 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 jesli masz kase to granitem albo podobnym kamieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 12.06.2003 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Są odpowiednie płytki, nie tanie ale bardzo ładnie wyglądają. Pojedź do jakiegoś składu i zapytaj o takowe płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 12.06.2003 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Też mam takie Jeszcze ich nie ma, ale już zrobiłem rozeznanie. Najprościej wykończyć jakimiś płytkami z gotowymi wąskimi stopnicami. Są takie - poszukaj w sklepach z kafelkami np.: http://www.polcolorit.pl/30x30pietrap.htm - tylko te są wewnętrzne - chodzi o ideę. Środek robisz jak chcesz, a krawędź wykańczasz prostokątnymi stopnicami - róznice wyrabiasz fugą. Gotowych stopnic półokrągłych nigdzie nie widziałem (ewentualnie są narożnei krańcowe). Lub klinkierowe: http://www.roben.com.pl/docsleft_Systemy%20schodowe.xml Inne wyjście to ciąć płytki jak leci i wkończyć listwą, albo kamień (na zamówienie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 12.06.2003 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Zmień schody na normalne.Mniej problemów - więcej kasy.Po co Ci okragłe.Moim zdaniem sa niepraktyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 12.06.2003 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Ale w odróżnieniu od rzeczy praktycznych są ładne Zgaduję Martula, że ze względów praktycznych ostrzyżona jesteś na jeża i ubierasz się w mundurki ala Mao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 12.06.2003 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Niestety nie zgadłeś.Kombinuj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 12.06.2003 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Poddaje się (to w sprawie Twojej fryzury) A w sprawie półokrągłego tarasu będę kombinował dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elax 19.06.2003 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2003 Dzięki Jasiu - lecę szukać płytek : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts