salmon969 23.03.2007 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Mam działkę z zabudową bliźniaczą a więc żadne projekty gotowe nie wchodzą w grę . Projekt musi powstać konkretnie pod daną działkę, czy znacie uczciwe biuro projektowe które zaprojektuje mi dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 23.03.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Ja też miałem działkę pod bliżniaka i zaadaprowałem projekt gotowy. Chyba że dobudowujesz się do już istniejącego więc musisz zbudować mniejwiecej taki sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salmon969 07.03.2008 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 dobudowywuje się do sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts