jola F 23.03.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 prosze o kilka pomyslow dekoracji scian gdzies widzialam dekoracje w postaci wypuklych kwiatow na fragmentach scian interesuje mnie tez jak sie robi takie przecierane wypukle sciany moze kilka fotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogacek 23.03.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 http://www.oikos.pl stiuki antyczne i inne mam też zamiar wykorzystać to w moim mieszkaniu. drogo ale efektownie znalazłem też firmę z tańszymi stiukami ale nie wiem jak z jakością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HARY 23.03.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Wypukłe kwiaty mogą być w dwóch wersjach:1. Jedwabny sztuczny kwiat zanurzamy w płynnym gipsie (widziałam takie ozdoby) po wyschnięciu naklejamy na ścianę2. Jeśli to ma być raczej delikatny wzór, to z grubego kartonu robimy szablon (są też do kupienia razem z odpowiednimi masami) przykładamy do ściany i wypełniamy delikatnie np. gipsem Można o tę technikę wypytać np. w hipermarketach budowlanych, obsługa stoiska powinna wyjaśnić jak się to robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts