vanderbobo 23.03.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 własnie się zastanawiam nad podłogą w salonie i nie za bardzo chcę kłaść panele albo deskę barlinecka, tak więc udałem się do firmy i poprosiłem o wycenienie podłogi z litej deski i co wyszło na nasz 30metrowy salon: deska 120zł m2,kleje, lakiery szpachla 1800złrobocizna 40zł m2 razem w wydaniu deski egzotyczenj jatoba lub podobnej z robocizną około 7500zł!!! dużżżżo.... co wy na to, moze macie inne rozwiązania z deski litej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bingo-ada 23.03.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 My zamówiliśmy w http://www.galeriaparkietu.pl Deska jatoba w promocji 99 zł, klepka 6cm x 60 cm 66 zł. Dostaliśmy od tego bardzo dobre rabaty na drewno, chemię i robociznę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz_21 24.03.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witam! Nie chcę się wtrącać, poszukaj dobrze bodaj w Pleszewie gość na Allegro sprzedaje towar, który Ciebie interesuje, jak pamiętam w dobrych cenach. Ja szukałem, pytałem będę miał dębową deskę gr 25mm na legarach za całe 130zł bez małowania co jest ceną do przyjęcia. Czy już nie można znaleźć po wsiach drzewa i fachowców od podłóg tylko te markety, salony przecież oni drą z ludzi jak nieszczęście! Szukaj powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts