peterka 12.06.2003 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Prosze o pomoc !!! Niestety trafiłem na sąsiada, który oprotestował moje WZiZT i sparawa ma trafić do SKO. Wszystko jest zgodnie z prawem tylko sąsiad złośliwy. Poszukuje adresu z poradami prawnymi lub dobrej i taniej kancelari w Warszawie. Jak d ługo może się odwoływać??/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 12.06.2003 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 No to masz problem.Jeżeli sąsiad rzuca sie na tym etapie to co będzie potem.Nie zazdroszczę sąsiada.Nie spotkałam sie z takim problemem.Bo WZiZT wydaje gmina, czyli sasiad zarzuca gminie nieprawidłowosci No chyba,że tam gdzie ty chcesz budować brak planów zagospodarowania przestrzennego, a Ty chcesz postawić jakiś zakład przemysłowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość petrka 12.06.2003 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Dom mieszkaly i są plany zagospodarowania terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 12.06.2003 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Mam bardzo upierdliwą sąsiadkę. Nie złośliwą, a właśnie j.w.. Na wszelki wypadek oprotestowała WZIZT, a właściwie wystosowała pismo, że gdyby miał ucierpieć jej ogródek (sąsiednia działka) to ona się sprzeciwia ... W warunkach skomentowano to tak, że jej uwagi przyjęto i potraktowano jako zabranie głosu w sprawie . Poza opóźnieniem wydania warunków o 2 tyg większych szkód nie narobiła Po tym fakcie poszedłem do niej na 3 godz. rozmowę (ponad 70 lat), grzecznie pokazałem projekty, plany, rysunki ... Poskutkowało, wyzbła się podejrzeń o zamachu na jej marchewkę. Narazie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Abakus 12.06.2003 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Witam Nie zazdroszczę, ale poskutkuje może powiadomienie na piśmie, że bezzasadne odwoływanie się naraża Ciebie na straty, i tu można wymienić koszty takie jak opłaty za mieszkanie gdzie mieszkasz obecnie, wzrost cen materiałów ( np. Vat) itd... A ponieważ straty powstały z winy sąsiada to niech on będzie świadom że grozi mu proces o naprawienie szkody. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 12.06.2003 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Peterka - a co on właściwie oprotestował, co mu wadzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts