grzegorz10 23.03.2007 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Jakie jest wasze zdanie na ten temat. Może jestem przewrażliwiony. Sąsiad za siatką buduje taki sam dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 24.03.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Jakie jest wasze zdanie na ten temat. Może jestem przewrażliwiony. Sąsiad za siatką buduje taki sam dom Chcesz o tym porozmawiać ? Powinieneś się cieszyć - wybierając ten projekt miałeś bardzo dobry gust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 24.03.2007 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Jakie jest wasze zdanie na ten temat. Może jestem przewrażliwiony. Sąsiad za siatką buduje taki sam dom Chcesz o tym porozmawiać ? Powinieneś się cieszyć - wybierając ten projekt miałeś bardzo dobry gust. Z wyboru tego projektu jestem zadowolony. W bliskiej odległości jest 8 takich domow i nieprzeszkadza mi to - ale za płotem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 24.03.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 W bliskiej odległości jest 8 takich domow i nieprzeszkadza mi to - ale za płotem ?? Będziesz miał okazję pokazać, że ten sam dom jesteś w stanie wybudować lepiej. Możesz też konkurować lepszym zagospodarowaniem swojej działki. Manuela to ładny dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz_21 24.03.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witam! Być może i mnie GROZI coś takiego, ale narazie za płotem cisza, chyba zdał sobie sprawę, że może nie podołać finansowo(kiedyś go nawet lubiłem, teraz mam dreszcze jak go widzę). Zgodziłem się na to by zerżnął mojego autorstwa projekt, teraz tego żałuję. Jest nadzieja, że nic nie stanie na sąsiedniej działce. Uważam, że piękno tkwi w różnorodności bo jeżeli zaczną ludzie budować identyczne chałupy to będzie tak jak w blokowisku, niestety, ludzie są bezkrytyczni. Ja nigdy bym tak nie postąpił i napewno postawiłbym coś innego! Smutna to będzie okolica, jedynie kolory mogą Was zindywidualizować! Niestety nie masz na to wpływu. Ja projekt narysowałem sam i żadna chałupa w okolicy nie jest identyczna .Rozumiem Twoje zmartwienie, mnie by to wcale nie cieszyło. A może tak jak u mnie pęknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 24.03.2007 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 W bliskiej odległości jest 8 takich domow i nieprzeszkadza mi to - ale za płotem ?? Będziesz miał okazję pokazać, że ten sam dom jesteś w stanie wybudować lepiej. Możesz też konkurować lepszym zagospodarowaniem swojej działki. Manuela to ładny dom. Ja dom mam już wybudowany. Wcześniej gość mnie pytał o zdanie na temat budowy takiego samego domu i opinię usłyszał I CO.... NIC. Takie sprawy nie dotyczą tych którzy jeszcze nie wybudowali. Jak byłem w okolicy u jednego Manuelowicza zobaczyć dom żona jego powiedziała że gdybym miał zamiar budować się obok nich to by się wyprowadziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staszek budowniczy 24.03.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Kwestia podejścia do tematu.Mi by to absolutnie nie przeszkadzało.Dom jest dla mojej wygody , nie ma znaczenia że obok bedzie taki sam lub nawet dwa . Ugruntowałoby mnie to tylko w przekonaniu że zrobiłem dobry wybór ......A różnic to sie moge charakterem.....Kilka takich samych domów obok może zrobic fajny klimat ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.03.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 lepiej, aby powstał taki sam, niż jakis gargamel. Od początku wiesz, jak będzie wyglądał, że nie zacieni ci działki, że codziennie nie będziesz się wqrzał za paskudztwo za plotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Jakie jest wasze zdanie na ten temat. Może jestem przewrażliwiony. Sąsiad za siatką buduje taki sam dom i co z tego???? boisz ise ze jego bedzie lepiej wygladał???? u nie tez sasiedzi wybudowali taki sam...i uwiez jest oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 24.03.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Nie widzę problemu.Gorzej, jak sąsiadka założy tą samą kieckę, co Twoja żona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 24.03.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 i co z tego???? boisz ise ze jego bedzie lepiej wygladał???? Chyba o to głównie chodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 24.03.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Dla mnie w ogóle nie byłoby problemu.Może bym się nawet ucieszyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.03.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Super sprawa ! Ja bym się cieszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baśkt 24.03.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Ten dom z pewnością nie będzie taki sam jak Twój. Będzie miał inny kolor elewacji, inne pokrycie dachu, inne drzwi wejściowe, inne okna itp. Więc nie masz się czym martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 24.03.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 u nas nawet bez plotu bedzie taki sam dom a powaznie...pierwsza reakcja bylaby chyba podobna do Twojej - zgapili dom ode mnie wrrr ale po krotkim przemysleniu - chyba nie przeszkadzaloby mi to zbytnio a jak przedmowcy stwierdzili..masz dobry gust,wybrales dom ktory sie podoba,wiec...przygotuj sie na wieksza ich ilosc w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 24.03.2007 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 To mnie trochę uspokoiliście. Znaczy się trochę przewrażliwiony jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.03.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 To mnie trochę uspokoiliście. Znaczy się trochę przewrażliwiony jestem Będzie good Tylko nie minie Cię porównywanie Ale to minie Jak z samochodami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 24.03.2007 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 To mnie trochę uspokoiliście. Znaczy się trochę przewrażliwiony jestem Będzie good Tylko nie minie Cię porównywanie Ale to minie Jak z samochodami :) Dzięki za lokalny patriotyzm. Z tymi samochodami masz trochę racji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.03.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Nic się nie martw. Niedaleko mojej budowy zostały zbudowane dwa domy, wg takiego samego projektu, na jednej ulicy - ale na przeciwko siebie. I w ogóle nie wygląda, że to identyczne projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.03.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Jakie jest wasze zdanie na ten temat. Może jestem przewrażliwiony. Sąsiad za siatką buduje taki sam dom To sie ciesz, ze bedzies mial ladnego sasiada. Nie wiem o co chodzi ludziom jak mowia, ze w zyciu nie kupia cos co maja inny, nie ubiora sie w ciuchy jakie nosza inny, nie wybuduja dom taki jak ktos juz ma... Jak dla mnie.., to troche nie zdrowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts