Ewutek 24.03.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Hej, to mój pierwszy post, z uwagą czytam wszystkie porady, naprawdę super stronka. Mam problem ze starym żywopłotem, nawet nie wiem co to jest , ale na pewno liściasty, na dole zupełnie goły i jakby próchnieje miejscami, no i chciałabym go jakoś zagęścić-myślałam o powojnikach, ale jestem zupełnie zielona w temacie ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus 24.03.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Hej, to mój pierwszy post, z uwagą czytam wszystkie porady, naprawdę super stronka. Mam problem ze starym żywopłotem, nawet nie wiem co to jest , ale na pewno liściasty, na dole zupełnie goły i jakby próchnieje miejscami, no i chciałabym go jakoś zagęścić-myślałam o powojnikach, ale jestem zupełnie zielona w temacie ogrodu. Jak dla mnie to zbyt mało informacji o tym starym żywopłocie, żebym mógł coś doradzić .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 24.03.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Hej, to mój pierwszy post, z uwagą czytam wszystkie porady, naprawdę super stronka. Mam problem ze starym żywopłotem, nawet nie wiem co to jest No to trzeba się dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts