Gość M@riusz_Radom 24.03.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Komuś zostało 200 bloczków BK, komuś paleta maxa - ceny szaleją więc można sobie wzajemnie pomóc . Ja wiem, że jest dział ogłoszenia - tyle, że tam ogłaszają się głównie firmy i dość często podbijają wątki. Ogłoszenia "zwykłego" forumowicza giną wśród takich podbijaczy. Tak więc może warto przemyśleć utworzenie osobnego działu o nawie GIEŁDA i zrobić dwa "poddziały" - SPRZEDAM i KUPIĘ ? Pewnie byłby spory odzew bo każdemu coś po budowie zostaje i często chętnie pozbyłby się resztek materiału. PS: dzięki takim ogłoszeniom kupiłem 300szt BK24 po 5 PLN co prawda nie na tym forum ale innym, o podobnej tematyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 24.03.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Mariusz, sądzisz że w takim dziale firmy by się nie ogłaszały?? tak samo Ci drobni by zniknęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 24.03.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 jak ktoś ma materiał "od ręki" to pewnie wielu z nas by takie ogłoszenia zainteresowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.03.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Ja jestem za - z zastrzeżeniem, że firmom dziękujemy. Chodzi o indywidualnych "budowniczych forumowych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.03.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Bardzo dobry pomysl . Zwlaszcza teraz , gdy ciezko kupic cegly i inne podstawowe materialy . Redakcja moglaby przykleic ten watek w dziale ogloszen .Sam czekam juz kilka tygodni na 12 palet U-220 i jak na razie dosc mgliscie mi obiecano na kwiecien . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.03.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 A właściwie - jak są problemy z materiałami to dlaczego nie dospuścić firm ?Nie wiem czy nie byłoby od rzeczy obowiązkowo zamieszczać np. ceny. Żeby nie pojawiło się multum ogłoszęń "o niczym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 24.03.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Czy Twoje okolice Warszawy to bliżej Radomia czy w inną stronę ? Jeśli chodzi o U-220 to widziałem kilkanaście palet na jednym z lokalnych składów budowlanych. W poniedziałek podjadę i zapytam czy to już zarezerwowane czy do sprzedaży. Od siebie dodam lokalne oferty : CEGŁA czerwona MAX, duża, z Hadykówki, 600 szt., c.4zł/szt. LIPSKO t.0508-353-840 PUSTAK max 220, c. od 5,5zł/szt. RADOM t.( 48 ) 385-01-92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.03.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Blisko Warszawy . Daj nr tel. tego skladu , to sam do nich zadzwonie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 24.03.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Dopiero w poniedziałek ;( Przejeżdżam koło nich do pracy ale bij zabij numeru nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.03.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Nie ma pozaru . Poczekam do poniedzialku . Mam troche U , robota wiec idzie . Te 12 palet to brakujaca koncowka . Faktycznie , gdybys mogl zajechac i zapytac sie osobiscie , byloby milo . Istotne szczegoly :- cena- producent- ile za transport do mnie i czy maja HDS Buduje sie blisko wylotu z W-wy na Radom . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 27.03.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Luc - byłem i oglądałem, niestety to co ma na placu jest już zapłacone i czeka na odbiór. Koleś nie był w stanie podać mi bliższych informacji kiedy będzie miał ten towar i w jakiej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 27.03.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Czyli tak jak u nas . Dzieki za starania . Poczekam chyba na te U u mojego dotychczasowego dostawcy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 30.03.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 jestem za taka gielda moglaby pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 16.04.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Gielda fajna sprawa musimy sobie pomagac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 26.04.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Jestem ZA, przecież nikt nikogo nie będzie zmuszał do kupowania. Jedni wolą czekać na towar od dotychczasowych dostawców, inni wolą kupować taniej, a jeszcze inni chcą sprzedać to co im zostało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts