Lipowa Panienka 04.10.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Witam Serdecznie! Zycze powodzenia z nowymi ekipami! Super ze zona sama zajela sie wnetrzami - bedziecie najbardziej zadowoleni - i oszczedzicie kaske lub po prostu mozecie ja przeznaczyc na domek Piekne okolice - wieksza czesc mojej rodziny pochodzi o Olawy, Laskowic-Jelcz i Wroclawia Czekam na wiecej zdjec i trzymam kciuki! Lipowa Panienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dake 11.11.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Witam,kawał dobrej roboty. Odnosi się wrażenie że wszystko jest przemyślane i zaplanowane w najdrobniejszych szczegółach. GratulacjeDla tych co dopiero zaczynają budowę (czyli ja) brakuje trochę onformacji o firmach / hurtowniach które są warte polecenia i o tych które należy omijać szerokim kołem. Dla nas nowych to bezcenne żródło informacji Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 18.03.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Witajcie o mało co sąsiedzi ! Budujemy się w Mnichowicach czyli nie tak daleko. Dzisiaj zamówiłem beton na ławy w Ołabecie. Jutro zalewanie ław - niestety mnie przy tym nie będzie. Chętnie pośledzę Wasze zmagania z materią i jeśli to możliwe czasem spytam o kontakt do dostawców, majstrów. Służę też swoimi. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danieliania 31.08.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Jest to jeden z najlepszy dzienników jakie widziała - szkoda, że go nie kontynuujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts