Kiebok 12.06.2003 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Koncze budowe domu. Chce zrobic odbior budynku, a nastepnie skorzystac z ulgi remontowej (modernizacja budynku) zeby moc odpisac 19%. Podobnie mozna to zrobic, ale najpierw trzeba wstawic stara wanne, stare drzwi itd, zrobic zdjecia, a pozniej wymienic na nowe. Czy ktos juz tak robil? A moze ktos ma inny lepszy pomysl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sroka 12.06.2003 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Niezbyt fortunny tytuł wątku.Ale pytanie ciekawe. Też mnie to czeka za rok (może). Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 12.06.2003 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Umieściłem w tym wątku http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=11256 artykuł z Gazety Wyborczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 12.06.2003 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Już gdzieś widziałam podobne pytanie na forum. W zgłoszeniu do użytkowania powinno się wymienić jaka część domu została odebrana i tam będzie można wykonane później prace rozliczać w uldze remontowej, ale nieodebrana część budynku tylko w budowlanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts