OK 28.10.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Tosinku, jednocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.10.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 ja nadal nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.10.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 ja nadal nie kumam Czego nie kumasz? Wykład z historii sztuki miał być po śniadaniu, ale nie wiadomo, po którym Czekaj, może jeszcze będzie Sama się chętnie czegoś dowiem, bo się tylko po łebkach orientuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.10.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 czekam na wykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 28.10.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Cześć Dżempel Właśnie dotarłam do Ciebie. Ale fajna chałupka Podoba mi się bardzo Tosinkowi chyba chodziło o Mondriaana - abstrakcjonistę. jak najbardziej ale padłam po dzisiejszej robocie na działce wiec proszę poczekajcie jeszcze trochę na wykładzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.10.2007 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Poczekamy, poczekamy Ale trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 29.10.2007 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 też czekam troche wiedzy się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 29.10.2007 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 ja nadal nie kumam Ciesze sie że i Ty nie kumasz bo już myślałam ,że sama jestem nie kumata Ale po wykładzie -zaskocze znajomych wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.10.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 ba... ja też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 31.10.2007 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Dzisiaj to już mi nerwy strzeliły przy fachowcach od kafli .Nie dośc ,ze mylili kolory kafli na ścianach to dziś przeszli smych siebie .Robią w wielkim bałaganie i dziś zaczeli sprzątać i wode z brudami i cementem wylali mi do RYNNY -która jest połączona z oczkiem wodnym w którym są ryby .Ile razy wylewali tak TE brudy niewiem dziś ich przyłapaliśmy Brak mi słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 31.10.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 wspolczuje nieraz cholera czlowieka bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 31.10.2007 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 już mi przechodzi złość (po drugim piwku ) ,może i dlatego ,że zostało im samo fugowanie .Dziś po tym "sprzątaniu "przeszli do kładzenia kafli w małej łazience i bez pytania (jak ułożyć płytki prążkowane)zaczeli je ciąć i układać za sedesem .Mąż się mnie pyta czy oni się bardzo starają tak nam robić na złość czy im tak samo wychodzi .Ale zrobili jak chcieliśmy -chyba przy fugach uda im się przeiść bezawaryjnie (bo dwie rury z wodą przbiło im się niechcący ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 31.10.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 eee to tak samo wychodzi na zlosc to sie w zaprawe sika przy fugowaniu to ich tez pilnuj... mojego majstra nieraz cholera przy tym brala, bo mowi do chlopakow zeby zaczeli fugowac niska fuga przy plytkach podlogowych tz nie pelne fugowanie, maja odczekac troche jak fuga opadnie i fugowac do pelna. No ale ze chlopakom sie nie chcialo dwa razy leciec, to kiedy majster wyszedl lecieli odrazu na grubo.. a wteczas fuga nierowno opada i widac w porownaniu z fugowanym podwojnie hihi no to majster wpadal kazal zalewac woda, gabkami rownac fuge i fugowac i tak drugi raz na rowno z plytka. Ten moj majster to kosa straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 31.10.2007 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 u mnie to ONI majstre a ja będe KOSA hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 31.10.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 tez by mi sie podobalo bycie KOSA no ale ja jestem wiecej poza, niz na miejscu to musze miec majstra KOSE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.10.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Cześć Tylko spokój nas może uratować Jak czytam Wasze opowieści, to chyba swojemu glazurnikowi kwiatki (czyt. pół litra) kupię na odchodne (jeśli do tej pory nic nie sp***li) Tylko raz mnie wyprowadził z równowagi - jak jechałam przez pół miasta w totalnych korkach, bo "z tymi płytkami coś nie tak" i nie chciał powiedzieć przez telefon, "lepiej niech pani przyjedzie" . To się zwalniam z roboty, lecę jak głupia, wściekam się na korki, dojeżdżam, a ten mi pokazuje - na przykładzie, przykładając płytkę do płytki glazurą - "widzi pani? nierówne!". Ku... tylko ja jedna wiem, ile się takich "nierównych" naszukałam Ręce mi opadły - tego nie mógł powiedzieć przez telefon? No, ale już lepiej żeby zadzwonił, niż żeby robił po własnym uważaniu... To jak, był w końcu ten wykład o abstrakcjonistach? Coś przegapiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 31.10.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Wybaczcie będzie krótko, gdyż wróciłam z pracy gdzie bez przerwy gadałam 10 godzin. Dom naszego gospodarza wpisuje się w szerszy krąg budynków modernistycznych zapoczątkowanych przez grupę Die Stijl, której prekursorem właśnie był Mondrian. Jedna z realizacji w Utrechcie http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/e/e3/Rietveldschroderhuis.jpghttp://www.galinsky.com/buildings/schroder/S%20W%20Elevation%202.jpghttp://www.galinsky.com/buildings/schroder/Detail%202.jpg - tu najplepiej widać wpływy Pieta Mondriana. moje zdanie miało być komplementem bo nasz Gospodarz świetnie wpisał się w długie trwanie pewengo prostego i zarazem dekoracyjnego nurtu architektonicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.10.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 DZIĘKUJEMY A może by tak jakiś ciąg dalszy? W wolnej chwili? I wcześniejszy? Bo mnie (i na pewno nie tylko mnie ) szalenie to interesuje. Chętnie się dowiem czegoś nowego - może jaki specjalny wątek założysz? Jakby Ci się chciało oczywiście - będę wierną czytelniczką, obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 31.10.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Oj, będzie ciężko bowiem nie wiem czy wiedzie, zdradzę wam pewien sekret dom buduję i nie mam czasu ale może kiedyś.............. wybaczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 31.10.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 taka ladna modernistyczna (lata 20-30-ste) "podrobke" buduje-przebudowuje-remontuje nasz ganek i musze powiedziec ze wyszlo Jej cacanie. http://forum.muratordom.pl/nasza-rozrastajaca-sie-kostka,t99684.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts