dżempel 02.11.2007 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 jestem już po 3 piwku i mi się robi żal tych fachmanów .Do dziś myślałam ,że 1 płytke położyli krzywo ,a okazało sie po fugowaniu ,że chyba 1 jest położona dobrze .Pan po wytknięciu mu błedów przepraszał ,a co mi to da ? .Poprostu goście do łazienki na górze maja zakaz wstępu a my domownicy po spzyciu paru procentów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 02.11.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Kolacja u mnie podana, częstujcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 05.11.2007 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 ludzie czym bliżej końca tym bardziej głupieje .Nie wiem jaką chce sypialnie ,jakie meble itp.W trakcje budowy gdy gdzieś przemykałam obok sklepu z oświetleniem ,byłam pewna ,że ten wybór pójdzie mi szybko!!! i co stoje w sklepie jak ta glapa z zadartą głową i i nic czy to normalne?chyba nie niezdecydowanie zaczyna być moim drugim imieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.11.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Ja sobie rysuję i szukam do rysunków, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.11.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Ja kupilam dawno temu jak jeszcze nie byly mi potrzebne ale mialam koncepcje na Rubika. Dobrze zrobilam, bo bylo bez pospiechu i czlowiek nie byl niczym "rozproszony"..... jedyne co to zapomnialam ze teraz w mieszkaniu mam tez lampy ktore mozna byloby wykorzystac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 10.11.2007 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Dzisiaj to już mi nerwy strzeliły przy fachowcach od kafli .Nie dośc ,ze mylili kolory kafli na ścianach to dziś przeszli smych siebie .Robią w wielkim bałaganie i dziś zaczeli sprzątać i wode z brudami i cementem wylali mi do RYNNY -która jest połączona z oczkiem wodnym w którym są ryby .Ile razy wylewali tak TE brudy niewiem dziś ich przyłapaliśmy Brak mi słów dziś wyrzuciłam "tapeciarzy" czy ja napewno wprowadzę się do świąt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.11.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 A masz gdzieś napisane, że bez tapet nie da się mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 10.11.2007 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 niby można ale chociaż sama chciałabym obejrzeć efekt własnych wizji .A tu ani łazienek ukończonych na cacy ani kuchni .Drzwi na dól ciągle maluje i poprawiam -naprawdę ciężko się z tego wykaraskać i zobaczyć efekt końcowy .Niby blisko a jednak bardzo daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.11.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Ja mam to samo, teoretycznie jeszcze chwila, ale praktycznie... Poza tym nieszczęsnym gresem w kuchni na ścianie w zasadzie nic się nie zmieniło cały tydzień, jakaś tylko dłubaninka odchodzi z tynkiem w łazience, coś tam dłubie jeszcze w kuchni - a postępów żadnych niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 10.11.2007 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 .Ja już po łazienkach obiecałam mężowi ,ze już koniec z "fachowcami"- wpuściłam jednak "tapeciarzy",których dziś wyprosiłam .Ja jestem mistrzynią zamieszania-wymyślam prace -sama niewiele robiąc .A mąż też ma charakterek i zamiast w domku robić jakieś prace kładzie kafle w firmie .Atu klej do tapet rozrobiony.....-muszę go jakoś przekonać do tapetowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.11.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 .Ja już po łazienkach obiecałam mężowi ,ze już koniec z "fachowcami"- wpuściłam jednak "tapeciarzy",których dziś wyprosiłam .Ja jestem mistrzynią zamieszania-wymyślam prace -sama niewiele robiąc .A mąż też ma charakterek i zamiast w domku robić jakieś prace kładzie kafle w firmie .Atu klej do tapet rozrobiony.....-muszę go jakoś przekonać do tapetowania No to bierz się do roboty, tzn. tego przekonywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 10.11.2007 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 ups -zasnoł i co teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.11.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Budzić Czule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 10.11.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Budzić Czule tylko rano.. bo teraz sie zbiesi i bedzie bryndza z tapeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.11.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Budzić Czule tylko rano.. bo teraz sie zbiesi i bedzie bryndza z tapeta No a ten klej do tapet już rozrobiony Strasznie skomplikowana ta wykończeniówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 10.11.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 klej nie zajac, mozna zrobic nowy... ale taki zmeczony, niewyspany malz to jest gorsze niz trzesienie ziemi ja bym jednak z tym klejem przeczekala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 10.11.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Kobiety a ja marzę o fachowcach bo mój Ślubny to wszystko sam: elektryka,hydraulika, alarm ect. Ino wszystko strasznie wolno idzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.11.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 klej nie zajac, mozna zrobic nowy... ale taki zmeczony, niewyspany malz to jest gorsze niz trzesienie ziemi ja bym jednak z tym klejem przeczekala Pewnie masz rację, w końcu co ja tam wiem, skoro z żadnym chłopem wytrzymać nie mogę Tosinku, a czemu myślisz, że fachowcy by Ci szybciej zrobili ? Na dodatek nie wypada do nich z wałkiem lecieć, jak coś sp..ą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 11.11.2007 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Kobiety a ja marzę o fachowcach bo mój Ślubny to wszystko sam: elektryka,hydraulika, alarm ect. Ino wszystko strasznie wolno idzie! ja to przerabiałam i żałuje zatrudnienia tych pożal się Boże fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 11.11.2007 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 klej nie zajac, mozna zrobic nowy... ale taki zmeczony, niewyspany malz to jest gorsze niz trzesienie ziemi ja bym jednak z tym klejem przeczekala też tak zrobiłam poczekałam -jak narazie wszystko na dobrej drodze chyba będę miała tapety tralala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts