dżempel 06.01.2008 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 no i jak zwykle czas w moim mózgu robi spustoszenia ale doszukam się nazwy tych płytek (mam na końcu języka) w każdym bądź razie białe są z tubądzina o nazwie...... czarne to opoczno super czarny gres. jak tylko mi się przypomni to napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.01.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Dżempel, baaardzo fajnie Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.01.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 OK jak Ci poszło z podłogą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.01.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Poszłoooo Przeszlifowana Jeszcze ją jutro przelecę drobniejszym papierkiem, ale to już szybciutko. A propos, jakby kto miał problemy z tzw. dupskiem , czyli nadmiarem - to polecam szlifowanie podłogi za pomocą nakładki na wiertarkę ręczną. Tyłka nie czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.01.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 a co ma wiertarka ręczna do tyłka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 06.01.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Dżempel ja mam zdanie które mi bardzo pasuje do Ciebie "Do odważnych świat należy"Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.01.2008 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Beti- dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.01.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 a co ma wiertarka ręczna do tyłka? Weź sobie wiertareczkę i przeleć nią podłogę, tak miejsce przy miejscu, klepeczka po klepeczce Na kolanach, albo w kucki, z lekkim wychyleniem ciała do przodu bez podpierania się na rękach - bo masz w nich wiertarkę A wychylić się trzeba niedużo - na tyle, żeby sobie po kolanach nie przejechać tarczą Uj daje, daje - wierz mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.01.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 opis niezły szkoda ,że to chodzi o .....podłągę (ale Ty figurkę masz extra -więc po co sie tak męczyć) powinnaś nająć mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.01.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Tak mniej więcej to ten sam opis Tylko tak parę godzin non-stop To se wyobraź A jak chcesz, to wpadnij - jutro ten drobniejszy papierek został. Zapraszam gorąco Kawa jest, mleko do kawy, nawet cukier już mam dla gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.01.2008 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 łe sama kawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.01.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 a stolarz chociaż będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.01.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 a stolarz chociaż będzie? Hydraulik i może elektryk A do sklepu z piwem jest 3 minutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.01.2008 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 nie kuś bo przyjade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.01.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Dawaj, dawaj, pomoc mi się przyda I towarzystwo do piwka też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anessa 07.01.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 witam serdecznie!! bardzo mi sie podoba wasz domek naprawde bardzo fajny, planujemy takze taki pobudowac i tylko dzieki Tobie i temu co zobaczyłam na zdjeciach. Wyglada jeszcze lepiej niz na projekcie, prosilabym wiecej fotek o ile to mozliwe np taka robiona w kącie salonu przy tych oknach . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niutek 07.01.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Dom jest fajny, kolorowy i orginalny. Gratuluje pomysłów i gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 07.01.2008 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 dzięki Anessa dzięki Niutek Fotkę z tego kąta strzele jak choinkę wywale -bo puki co kłuje okropnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anessa 07.01.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 To z niecierpliwoscia czekam az choinka sie obsypie hehee Mój to najlepiej by chcial cała relacje nagrana na kamerce albo samemu zwiedzic ten cudny domek ale pozwiedza jak go juz wybudujemy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 08.01.2008 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 jak będziecie w pobliżu -to zapraszam Tylko uprzedzić wcześniej ,żebym w domku była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts