kachna28 08.01.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 jak będziecie w pobliżu -to zapraszam Tylko uprzedzić wcześniej ,żebym w domku była Ja tez chcę -ja też! tylko w pobliżu to raczej nie będę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 08.01.2008 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 nie mów nigdy" nigdy" może kiedyś ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.01.2008 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Ja to zawsze jestem w pobliżu Niech no chwilę znajdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anessa 10.01.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Dziękuje bardzo za zaproszenie, jak kiedyś będziemy w pobliżu to napewno się odezwe Choc przyznam ze przed budowa jestem gotowa jechac te 300 km by zobaczyc realizacje (mieszkamy koło Lubina) ale przezd nami jeszcze rozbiorka strej stodoły na miejscu której chcemy się budowac i co najważniejsze ślub pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 10.01.2008 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 OK -znajdź tą chwilę czasu i zajrzyj ANESSA- gratulacje z okazji Ślubu (a kiedy dołączasz do grona mężatek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.01.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Jestem, jestem O ssso chozi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 10.01.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 zakopałaś się tam u siebie na wsi i niechcesz nikogo odwiedzać ,A mogłabyś się trochę wyrwać do wielkiego świata .Jak się mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.01.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Super, mam już lustro w łazience - ale jazda Ja bywam, ale późno - po prostu w "godzinach szczytu" internet mi chodzi jak wół, albo wcale, albo zrywa połączenie, więc nawet nie próbuję się odzywać, bo nie bawi mnie pisanie odpowiedzi po 3 razy. Dziś działa nadspodziewanie ładnie, jak na tę godzinę Ale w nocy to my sobie z Matką Dyrektorką konferujemy ostatnio Był glazurnik - poszpachlował jakieś dziury, które w międzyczasie powstały, jakieś niedoróbki, które wypatrzyłam, uzupełnił cokoły itp. I odkuł mi rewizję przy wannie Bo jakoś tak mu się zafugowało Tak dokładnie, że ja nie dałam rady ruszyć, a on się z tym bawił z godzinkę Zapytałam tylko, czy czymś mu podpadłam i to taki wredny numer dla inwestora W sobotę będzie malował garderobę i korytarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 10.01.2008 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 a kiedy fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.01.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Myślę, że pierwsze w przyszłym tygodniu. Jakbym miała własny aparat, to już by jakieś były Ale muszę pożyczyć - to czekam z tym, aż już będzie względnie ładnie wysprzątane i porobione takie różne duperelki, co to niby drobiazg, a bałagan powstaje jakbym znowu ściany kuła Nie chcę za długo trzymać czyjegoś aparatu, ani pożyczać co kilka dni Sorry, Winnetou Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 10.01.2008 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 wiem wiem -tylko taka niecierpliwa jakaś jestem .i wyobraźnia mi już działa jak tam u Ciebie wygląda :roll:ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.01.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Im dłużej poczekasz, tym efekt będzie lepszy, tj. bliżej końca To jest małe mieszkanko i w zasadzie sprzątanie polega na przesuwaniu gratów w te i nazad, co wizualnie nienajlepiej się prezentuje Właśnie siedzę i rozplanowuję zabudowę szafy na korytarzu i garderoby, bo w kuchni to już w zasadzie nie ma miejsca Jutro się chyba przejadę do Ikei i LM i może coś mi się przybliży co do szafy, bo na garderobę w zasadzie pomysł już mam. Poza tym muszę zlokalizować firanki do kuchni, bo gdzieś są, tylko nie wiadomo gdzie Nawet nie wiem, czy u mnie, czy u mamy Może jutro kupię też karnisze? w kuchni już popełniłam konstrukcję firankowo-zasłonową, do sypialni w zasadzie też wiem, co chcę i tylko nad salonem jeszcze się zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anessa 14.01.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Mamy zamiar sierpien/ wrzesien jeszcze dokładnej daty ustalonej nie mamy. Dzis jedziemy zobaczyc maleństwo, mojego narzyczonego brata córcia się dziś urodziła 3,850 kg , 57 cm słodkie maleństwo. Juz nie moge się doczekac ale jeszcze 2 godzinki. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 19.01.2008 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Kasiu -białe płytki są z Tubądzina nazywają się Femme . Anessa i jak maleństwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.01.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Kasiu -białe płytki są z Tubądzina nazywają się Femme . Anessa i jak maleństwo? Thanks dżempel! Śliczności -chociaż ich dekorek nieco "za kobiecy" jak dla mnie http://www.pegaz.biz/jacek1/images/lazienki/T_femme.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 20.01.2008 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 ale parawanik boski -taki chciałabym do córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.01.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 ale parawanik boski -taki chciałabym do córci A córcia by chciała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 20.01.2008 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 też go wypatrzyła bardzo jej się podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.01.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 dżempel -sorry za "trucie' -ale czy mogłabyś mi powiedziec jaką masz odległośc między wc a bidetem.. plizz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.01.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Hhhmmm, poczekaj lepiej na odpowiedź do jutra - bo dziś to nie wiadomo, w jakich jednostkach poda Zmęczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts