Mohag 13.08.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 I co z ta wizualizaja na scianie ? czekam i czekam a tu nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 13.08.2007 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Malmuc -kolumne gipsował mój ślubny (napracował się przy tym) ,ale kolor jej będzie grafitowy poprostu jeszcze nie pomalowane Malmuc wizualizacja zrobiona na odwal się akurat w tym korytarzu było kupe rzeczy potrzebnych do tynkowania domu i nabazgraliśmy to tak sobie białą kredą na białej ścianie .Jak będe miała chwile czasu i dużo werwy to wywale z tamtąd buble i rozrysuje to tak jak trzeba .(kuchnie też tak narysowałam i przez tydzień dwa doszły wszystkie porawki ) Jak to nabazgrze to pstrykne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 13.08.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 SUUUUUUUUUUUUPER KUCHNIA!!! GRATULUJE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 13.08.2007 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Honzka dziękuje Dario Tobie też .Zrobie zdjęcia klatki jak pan namaluje mi na niej afrykańskie drzewko mam nadzieje ,że wyjdzie mu tak jak sobie wymarzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.08.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 afrykańskie??? To muszę to zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 13.08.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 nie moge sie doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 14.08.2007 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Malmuc czytałam Twoj dziennik superowo piszesz !!!! Uśmiałam się -powinnaś sie zastanowić nad napisaniem książki istna Grochola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.08.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Malmuc czytałam Twoj dziennik superowo piszesz !!!! Uśmiałam się -powinnaś sie zastanowić nad napisaniem książki istna Grochola dżempel proszę z polaka miałam aż dostateczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.08.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Malmuc czytałam Twoj dziennik superowo piszesz !!!! Uśmiałam się -powinnaś sie zastanowić nad napisaniem książki istna Grochola Muszę się z tym zgodzić. Czyta się jednym tchem. Już z tego co masz w swoim dzienniku Malmuc powstałaby niezła powieść . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.08.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Malmuc czytałam Twoj dziennik superowo piszesz !!!! Uśmiałam się -powinnaś sie zastanowić nad napisaniem książki istna Grochola Muszę się z tym zgodzić. Czyta się jednym tchem. Już z tego co masz w swoim dzienniku Malmuc powstałaby niezła powieść . no to moja polonistka by sie teraz załamała ale ale ale słuchajcie moja babcia była z domu Grochola w każdym razie ciesze się że moje bazgroły kogoś bawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 23.08.2007 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Malmuc piszesz naprawde fajnie-lekko-dowcipnie.Polonistki nie miały w programie uczenia nas pisania -wypowiadania się w/g własnego stylu. Dobrze ,że były!Ale podcinały czasami skrzydełka ALE Tobie wyraźnie odrosły Więc pisz pisz pisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.08.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 my tu pitu pitu a co nowego u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.08.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 czekam na to drzewko.. Naprawdę jestem ciekawa, jak wyjdzie. I pochwal się tapetą w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 27.08.2007 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Ten mój artysta wyjechał na tydzień dwa do Anglii. Ciekawe czy wróci czy mam szukać innego ? Tapete do kuchni kupioną mam już z dwa miesiące ,ale niema chętnego ,który by mi ją przykleił .Mężulek zaczoł ocielać dom z zewnątrz i brak mi sił roboczych .Ale za to mam już meble na taras ,i kupione naczynia do kuchni.Jak troche to ogarne i ładnie ułoże na tarasie porobie zdjęcia.Pozdrowionka dla wszystkich odwiedzających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.08.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 dwa tygodnie, to niedługo. Może warto poczekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 28.08.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 to w takim razie czekamy na fotki z elewacji przypomnij, jaki to będzie kolorek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 28.08.2007 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 kolorek będzie biały. Ale prawdopodobnie dopiero na wiosne ,teraz kładą siatke i jeszcze jakieś tam warstwy wyrównujące Poprostu okaże się czy damy rade w tym roku,jak nam czas pozwoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.09.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 jeszcze tydzień, co...A. Wysłałam wiadomość na priv. Doszła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 03.09.2007 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Już jestem tak poddenerwowana ,że jestem gotowa sama to namalować.Lepiej jednak się wstrzymam .Wiadomośc nie doszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.09.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 dżempel daj nam tu cosik dla pokrzepienia duszyczek a zwłaszcza oczu nie masz tam jakiś nowych fotek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts