dżempel 06.10.2007 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Ja też nie zabardzo jestem za kolorami cały dom bym zrobiła w szarościach ,ale dzieciaki wrzeszczały ,że cały dom zrobie na czarno .Z pokoi na górze najbardziej podoba mi się pokój córki,żałuje ,że niemam czekoladowego koloru w sypialni ,ale poddałam się rodzince .Za to niedałam się ,(bo jeszcze dziś były dyskusje żeby schody zostawić w kolorze drewna)powiedziałam stanowcze NIE i będą czarne i dwa czerwone (mąż się obawia ,że przez nie źle mu się będzie schodziło )trudno przecież nie spadnie .Poręcz będzie jakaś czarna rura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.10.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 To zrob ciemniejszy szary jak stelaz przy schodach i trzy czerwone Bedzie jasniej jak malz sobie wyobraza przy nie spadaniu, a Ty bedziesz miala troche ciemnego Takie posrodku i wszyscy beda szczesliwi hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.10.2007 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 już zostane przy tych 2 czerwonych i tak musiałam go dłłłuuuugo przekonywać -sił mi brakło na trzeci stopień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.10.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 To i tak dobrze sie spisalas Ja mam z tym dobrze ze moich bialych nie musialam wypracowywac, od poczatku moja koncepcja stala twardo po obu stronach. Jedynie na co sie "przegielam" to piaskowy gres w przyziemiu zamiast szarego, ale tam nie musze chodzic i nerwow optycznych sobie meczyc ps... przeloz foty jedno pod drugie, bo jak sa obok to strasznie rozciagaja topik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.10.2007 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 jabym chciała zeby było jedno pod drugim a to kurnia układa się obok przecież chciałam dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.10.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 pokój córki http://images27.fotosik.pl/96/340dcb3fef44b279med.jpg http://images23.fotosik.pl/96/16ddf507ecf6934emed.jpg tak chcialas ? to musisz linki "wpisywac" jeden pod drugim... zobacz na podgladzie jaki jest uklad linkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.10.2007 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 postaram się być reformowalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 06.10.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Allle kolllorowo!!! Gratulacje za super wymyślone schody - finezja po prostu, aż szkoda że muszą być znowu zdjęte. Podziwiam sztukę kompromisu na rzecz kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.10.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 to teraz znowu nie mogę się doczekać schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.10.2007 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Bianka dziękuje bardzo Akceptacja jest u mnie bardzo ważna bo wszystko u moich domowników musze wywalczyć ,póżniej niby się cieszą ale gdy coś niewyjdzie..... (tak jak to drzewko zamalowywane 3 raz) jest niewesoło, ale ....... co mnie niezabije to mnie wzmocni prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.10.2007 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Dario łezka w oku mi się zakręciła jak je dzis ściągali (jak dla mnie jest ozdobą salonu)zwłaszcza ,że tam nie planuje mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.10.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 a tak jeszcze apropo konia.... nie doczytalam chyba dlaczego Ci te schody rozbieraja ? sprzedalas ? buty zaczniesz kupowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.10.2007 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 na buty !!! A tak na poważnie zakładali je bo każdy robili na wymiar a klatka niebyła super półokrągła (tzw.koński pazur).Teraz będą malowane na czarno są ponumerowane , wiec montaż będzie krótki (chyba) malowanie natomiast potrwa pare dniiiiiiii A kase na Twoje buciki powolutkuuuuu odkładam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.10.2007 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 powinnam już spadać -jutro jade odebrać krzesła do salonu i kuchni (zamówione trzy miechy temu).I powybieram sypialnie --(oby była wygodna )ciekawe na co patrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.10.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Dla mnie najwazniejsze to dwa materace. Poprzednio mialam 160x200 z jednym, pozniej zmienilismy na 180x200 z dwoma materacami. Ja bardzo lekko spie i kazdy ruch nie-malza byl odczuwalny przy jednym materacu, tym bardziej ze roznimy sie rozmiarowo dosyc sporo od siebie. Teraz mam spokoj, bo On sie kreci na swoim a ja na swoim Do tego dla mnie bardzo wazna praktyczna rzecz to rozmiar przescieradla, jak zakladalam przescieradlo na ten jeden duzy materac to nieraz wydawalo mi sie ze mnie zabije tyle sie z tym nameczylam... teraz jest spoko, raz dwa i po klopocie. to wszystko co przychodzi mi do glowy .... aaaa i jeszcze dla mnie komody sa wazne, takie z szufladami. Zeby mozna bylo sobie bielizne, skarpetki, koszulki poukladac w szufladach a nie na polkach, bo do bielizny itp trzeba pojemniki w szafach, no chyba ze w szafach sa szuflady, ale wteczas znowu w szafie na swetry itp nie ma miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 07.10.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Ja też mam łóżko 180x200 i dwa materace i też sobie chwalimy. Materace mamy z janpol-u, bardzo wygodne. Komoda też u nas stoi w sypialni i faktem jest że trzymamy w niej głównie bieliznę i inne małe szmatki. I oczywiście szafki nocne, na mojej zawsze się piętrzą książki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 07.10.2007 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 myślałam że 160x200 to fuul wypas a tu prosze 180x200 ,kurnia ale to wielkie musi być .musze se to przemyśleć? czy chłopa w łóżku tak wielkim znajde? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.10.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Dżempel, jak zakupy?? No, bo mnie się nawet udały . Ja byłam w Krakowie, to chyba jednak nie mogłybyśmy się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 07.10.2007 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 kupiłam 8 krzeseł do jadani czerone i cztery do kuchni 2 białe i 2 czarne. A z resztą to głupieje .Dzieciaków z nami niet i robiłam im fotki mebli ogólnie troche się zorientowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 07.10.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 myślałam że 160x200 to fuul wypas a tu prosze 180x200 ,kurnia ale to wielkie musi być .musze se to przemyśleć? czy chłopa w łóżku tak wielkim znajde? u mnie to to wygląda teraz tak: http://images11.fotosik.pl/89/68d68a01164be650med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts