slawciol 25.03.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 no wlasnie jaki kolor wykladziny?pokoik jest o wymiarach 3,60 / 3,20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firstlady 25.03.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 zielona? i papużke falistą do klatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia28 26.03.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Albo krem, albo jakaś szarość w przeciwnym wypadku zrobi się kramik odpustowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawciol 26.03.2007 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Albo krem, albo jakaś szarość w przeciwnym wypadku zrobi się kramik odpustowy dzieki tez mialem to na mysli, jeszcze jest mozliwosc zmiany komody, moze masz jakies propozycje? mam dosyc juz w domu mebli w kolorze olchy i kasztana dlatego podoba mi sie wenge, tylko ta sofa ale coz, darowanemu(prezent) koniowi nie zaglada sie w zęby. nie chce by bylo pstrokato ale tez nie nudnie. pozdrawiam i czekam na wiesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia28 05.04.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 A może po prostu trochę inwencji twórczej i obszyć by należało tą sofę materiałem w innym kolorze. Albo jakaś duża narzuta szczelnie ją otulająca i do tego poduchy w brązach i w kolorze wykładziny np. jeśli komoda wenge pozostanie. pODEŚLIJ ZDJĘCIE SOFY MOŻE DORADZĘ COŚ WIĘCEJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawciol 05.04.2007 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 A może po prostu trochę inwencji twórczej i obszyć by należało tą sofę materiałem w innym kolorze. Albo jakaś duża narzuta szczelnie ją otulająca i do tego poduchy w brązach i w kolorze wykładziny np. jeśli komoda wenge pozostanie. pODEŚLIJ ZDJĘCIE SOFY MOŻE DORADZĘ COŚ WIĘCEJ. wymyslilem cos innego, mam nadzieje ze bedzie ok, sofa zostanie niebieska, zmieni sie komoda. byla LARGO z BRW bedzie INDIANA niebieska z bębem.na zdjeciu jest komoda ale w jednolitym kolorze, bedzie z niebieskimi (jeans) dzwiczkami.Sofa jest MIRJAM niestety nie znam producenta, a aparacik padl http://www.brw.com.pl/flash/systemy/indiana/meble/jkom_2d4s.jpg A na podlodze beda panele, chyba bedzie ok Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 05.04.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 jeśli kanapa musi być niebieska to może jednak ścianę przemaluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawciol 05.04.2007 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 jeśli kanapa musi być niebieska to może jednak ścianę przemaluj Moze fiolet a tak na serio, jest to pokoik goscinny, niech goscie sie mecza Przy 4 pokojach juz mi koncepcja aby sie nie zdublowalo wyczerpala, wiec pozostanie raczej taka wersja. komode juz zamowilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia28 10.04.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Ładna komoda. A ja przemalowuję moje ściany niby-brąz na żółto i pomarańczowo - meble wenge i brąz ciemny wypoczynek - pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts