mirax 25.03.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Czy ujest droga odwoławcza od zapisów w planowanym studium ZP. Upatrzyłem sobie działkę , jest aktualnie rolna . Gmina ogłasiła się, że do 20 kwietnia nalezy zgłaszac uwagi do studium ZP . Czy mozna się jakoś odwoływac jeżeli działka nie załapie się do terenu kwalifikowanego pod budowę jednorodzinną ? dzięki zgóry za odpowiedzi pozdrawiam[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiek76 25.03.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Można.Przy czym jest to dość długotrwala i skomplikowana droga.Szczegółowo procedura opisana jest w ustawie o zagospodarowaniu przestrzennym. Nie mam jej w domku, leży w pracy - jeśli Ci zależy, to mogę jutro opisać co i jak.Póki co, na początek zgłoś uwagi do planu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts