Altariela 25.03.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Może ktoś coś napisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 25.03.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Specjalista spammer jest wszędzie i zawsze coś napisze! Historia dlaczego budujemy dom a nie kupujemy mieszkanie podobna praktycznie kropka w kropkę do naszej. Tylko my ślub braliśmy we wrześniu 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 25.03.2007 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 No proszę, to mamy coraz więcej wspólnego Tylko my z podtrzymaniem przyrostu naturalnego w Polsce na dodatnim poziomie się nie sprawiliśmy tak szybko jak Wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 25.03.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 No proszę, to mamy coraz więcej wspólnego Tylko my z podtrzymaniem przyrostu naturalnego w Polsce na dodatnim poziomie się nie sprawiliśmy tak szybko jak Wy Już tam szybko. Ślub w 2006, ale jesteśmy razem od 1995.... Więc z drugiej strony baaaardzo dlugo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 26.03.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 No proszę, to mamy coraz więcej wspólnego Tylko my z podtrzymaniem przyrostu naturalnego w Polsce na dodatnim poziomie się nie sprawiliśmy tak szybko jak Wy Już tam szybko. Ślub w 2006, ale jesteśmy razem od 1995.... Więc z drugiej strony baaaardzo dlugo. Nie dorastacie mi do pięt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 26.03.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 ufff udało się.... sorry za tę wtopę mam nadzieję, że teraz już wpisuję się w dobrym miejscu i jak już wcześniej pisałam, gratuluję założenia dziennika i czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 26.03.2007 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Hehe, nie szkodzi, specjanie nic tam nie pisałam, żebyś mogła usunąć tego posta Ciąg dalszy obiecuję wkrótce, bo chcę zdążyć z przeszłością zanim budowa na dobre ruszy A słoneczko sobie ładnie grzeje... i tak ponoć ma być przez dwa tygodnie, więc kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 26.03.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 tp ja tez troche pospamuje czekam na dalsze osiagniecia no i chyba wreszcie bede tez musial ten dziennik zalozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 27.03.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 27.03.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 i ja dołożę swoje trzy grosze:życzę powodzenia, dobrej pogody, conajmniej dobrych budowlańców, wytrwałości, zdrowia i mamony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 28.03.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Gratuluję dziennika obiecuję zaglądać... Miałam problem z internetem ale już będę dostępna w razie poszukiwań No proszę, to mamy coraz więcej wspólnego Tylko my z podtrzymaniem przyrostu naturalnego w Polsce na dodatnim poziomie się nie sprawiliśmy tak szybko jak Wy Już tam szybko. Ślub w 2006, ale jesteśmy razem od 1995.... Więc z drugiej strony baaaardzo dlugo. Dołączę do statystyki jesteśmy z mężem razem od 1996 ale ślub w 2000 (taki okrągły rok ) -ale z podtrzymaniem przyrostu idzie nam średnio - jak na ilość lat po ślubie Pozdrawiam i czekam na ciąg dalszy dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 28.03.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Ale bomba, fajnie. To mam znowu coś nowego do poczytania Żeby było budowlanie złamania kielni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 28.03.2007 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam wszystkich nowych "czytalców" Ja dziś dostałam niezbyt dobrą wiadość, majster pokłócił się z dekarzem, bo ten wystawił go na jakiejś budowie i teraz nie mam dekarza Całe szczęście mąż się szybko zabrał za poszukiwania i w niedzielę jesteśmy umówieni z jednym z dwóch, którzy wogóle jeszcze mieli termin w lipcu wolny, mam nadzieję że cena mnie nie zabije (niby bierze od 45 zł/m2 ale boję się tego słowa od) Eeee, chyba muszę nadgonić dziennik do czasów obecnych i takie rzeczy tam pisać a nie we własnych komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smash 01.04.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 hej.. w lusówku sie budujesz? ? gdzie dokladnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 02.04.2007 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 na Osiedlu Morskim, w tej części gdzie jest taki różowy sklep, działka przy rowie (tam są teraz dwie budowy rozgrzebane).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 23.04.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Prawda że niezły kawałek pola? To znaczy, że po horyzont, to wszystko Wasze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 23.04.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Prawda że niezły kawałek pola? To znaczy, że po horyzont, to wszystko Wasze? "Kształt prawie kwadratu, 1065 m2, front od północy, no wszystko idealnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 24.04.2007 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 No i zagadka rozwikłana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewabulicz 29.04.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 czesc,to ja,dlaczego nie piszesz dalej co na budowie,jestem ciekawa i czekam na dalszy ciag. ewa b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 05.05.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 I co dalej ?? czekamy z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts