Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Altarieli i Sławnika ;)

Recommended Posts

No proszę, to mamy coraz więcej wspólnego :D

Tylko my z podtrzymaniem przyrostu naturalnego w Polsce na dodatnim poziomie się nie sprawiliśmy tak szybko jak Wy :oops: :wink:

Już tam szybko. Ślub w 2006, ale jesteśmy razem od 1995.... Więc z drugiej strony baaaardzo dlugo.

Nie dorastacie mi do pięt :wink: :wink: :wink:

Gratuluję dziennika :)

obiecuję zaglądać...

Miałam problem z internetem ale już będę dostępna w razie poszukiwań :)

No proszę, to mamy coraz więcej wspólnego :D

Tylko my z podtrzymaniem przyrostu naturalnego w Polsce na dodatnim poziomie się nie sprawiliśmy tak szybko jak Wy :oops: :wink:

Już tam szybko. Ślub w 2006, ale jesteśmy razem od 1995.... Więc z drugiej strony baaaardzo dlugo.

Dołączę do statystyki ;) jesteśmy z mężem razem od 1996 ale ślub w 2000 (taki okrągły rok ;) ) -ale z podtrzymaniem przyrostu idzie nam średnio - jak na ilość lat po ślubie :oops:

Pozdrawiam i czekam na ciąg dalszy dziennika :)

Witam wszystkich nowych "czytalców" :wink:

Ja dziś dostałam niezbyt dobrą wiadość, majster pokłócił się z dekarzem, bo ten wystawił go na jakiejś budowie i teraz nie mam dekarza :( Całe szczęście mąż się szybko zabrał za poszukiwania i w niedzielę jesteśmy umówieni z jednym z dwóch, którzy wogóle jeszcze mieli termin w lipcu wolny, mam nadzieję że cena mnie nie zabije (niby bierze od 45 zł/m2 ale boję się tego słowa od) :wink:

Eeee, chyba muszę nadgonić dziennik do czasów obecnych i takie rzeczy tam pisać a nie we własnych komentarzach :lol:

• 3 weeks później...