Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

REYMIX - prośba o pomoc.

Recommended Posts

Moja chata z tego właśnie zlepiona.

Murarz (fachowiec bez zastrzeżeń) zażyczył sobie właśnie Reymix. Zaletą dla nich (murarzy) jest przede wszystkim szybsze przygotowanie zaprawy.

Nie zauważyłem wad, wszystko trzyma się solidnie.

Dzięki za odpowiedź. Zgadzam się w 100% murarze proszą o REYMIX-a ze względów czasowych.

A czy możesz powiedzieć jak to wychodzi finansowo, czy dużo drożej?

Może ktoś jeszcze podzieli się swoimi doświadczeniami?

Z góry dziękuję.

Może to zabrzmi nieskromnie, ale nie przeliczałem.

Za paletę Reymix'u płaciłem 400zł, nie wydawało mi się to drogo, więc nie rozważałem innych opcji. Zaufałem murarzowi. Poza tym sam często stałem przy betoniarce i rozrabiałem zaprawę, szło dużo szybciej, niż jakby przyszło jeszcze kolejny składnik (wapno) do bębna wrzucać. Moje zdanie jest takie, że opcja z wapnem, to może i dobra sprawa, ale trzeba iść z postępem, bo tu akurat on dużo drożej nie wychodzi, jeśli w ogóle.

Może to zabrzmi nieskromnie, ale nie przeliczałem.

Za paletę Reymix'u płaciłem 400zł, nie wydawało mi się to drogo, więc nie rozważałem innych opcji. Zaufałem murarzowi. Poza tym sam często stałem przy betoniarce i rozrabiałem zaprawę, szło dużo szybciej, niż jakby przyszło jeszcze kolejny składnik (wapno) do bębna wrzucać. Moje zdanie jest takie, że opcja z wapnem, to może i dobra sprawa, ale trzeba iść z postępem, bo tu akurat on dużo drożej nie wychodzi, jeśli w ogóle.

Paleta to 1500 kg czy 1000 kg? Starczyła na cały budynek? Właściciel hurtowni w której się dowiadywaliśmy o cenę bardzo zachwalał Reymix-a

Pozdrawiam