RYDZU 12.06.2003 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Tak się ucieszyłem że aż musiałem napisać! Wystapiłem 2 miesiace temu o zgodę na wycinkę 22 drzew na działce. Po wizji lokalnej okazało się że do wycinki jest nie 22 a 46 sztuk Więc z zaciekawieniem i niecierpliwością czekałem na werdykt urzędu - no i go dostałem własnie - mogę wyciąć 34 sztuki ! W zamian mam posadzić 100m2 krzewów w miejscu wskazanym przez urząd. No i moge wyciąc drzewa dopiero jesienią. Ale mogę! Hurrra. Za wniosek zapłaciłem 5,5 zł A za decyzję 76 zł No i jeszcze posadzenie tych krzewów - podobno około 600 zł za całość. I mogę leganie wyciać to co mi przeszkadzało. Pozdrawiam Zadowolony RYDZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.06.2003 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Ja wyciąłem nie pytając nikogo o zgodę. Ale podczas załatwiania kolejnej sprawy w urzędzie, pani się o drzewa zapytała, odpowiedziałem że rosły same krzaki, a tych drzewek - samosiejek (3-4 m wys.) do wycięcia było ponad 100. Uwierzyła i zostawiła temat. Po drzewkach nie pozostał ślad bo odsprzedałem je sąsiadowi. Ale coś mi się wydaje że tak nie powinno się robić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caleb 13.06.2003 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 postąpiłem podobnie jak jubba, tylko drzew miałem mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts