bells 12.06.2003 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Ci "z góry" zakładali sobie nowe okna i zapaskudzili mi moje silikonem. Wymieniałam okna i parapety pół roku temu, jak dla mnie był to majątek. Nie mam juz siły walczyć znimi. Porszę o radę jak usunąć silikon, bo jak narazie niczym nie schodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 12.06.2003 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Ja bym do czyszczenia zatrudniła sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.06.2003 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Dokładnie, idz do sasiadów powiedz co i jak i zagon do roboty, albo chociazby do poniesienia kosztów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danajot 13.06.2003 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Bells-jest w Castoramie taki preparat o konsystencji żelu do usuwania silikonu. Nanosi się go pędzelkiem (do kompletu z buteleczką), czeka kilka minut i delikatnie usuwa. Wypróbowałam - działa, koszt niewielki -kilka złotych.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwm 13.06.2003 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Broń Boże nie daj tego robić tego sąsiadom, bo będziesz miała do wymiany porysowane szyby i ramy okienne jak się przyłożą do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bells 13.06.2003 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Dzieki wszsytkim za odpowiedzi. Zajrzę do Castoramy. A juz się bałam, że to niczym nie zejdzie. Patrzeć na tych sąsiasdów nie mogę, a co dopiero wpuszczac ich do domu....brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2003 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 no tak bella nie pomyslałam o tym ze moga ze złsoci zniszczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts