gosciu01 25.03.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 mam na działce prąd. prowadzony od słupa przy ulicy do słupa na mojej działce i dalej do domu. Będę musiał przestawić słup na mojej działce, lub przeprowadzić prąd przewodem ziemnym pod ulicą. Jeszcze nie wiem na co się zdecydować i na co mi pozwoli ZE ?! W każdym razie muszę zrobić projekt na mój koszt ( chyba ). Tak mi powiedzieli w ZE. wstępnie 2 tys. zł :o za sam projekt na mapce dostarczonej przeze mnie, będzie jedna, może dwie kreski !!! Rozumiem, że nie ma nic za darmo, ale 2 kzł to chyba nie tylko lekka przesada ?! Ile może kosztować taki projekt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 25.03.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Wystąp najpierw o warunki przyłączenia, to będziesz wiedział, na co Ci pozwolą. Projekt może kosztować od 0zł/znajomy do kilka kzł, jak ktoś się ceni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosciu01 25.03.2007 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Wystąp najpierw o warunki przyłączenia, to będziesz wiedział, na co Ci pozwolą. Projekt może kosztować od 0zł/znajomy do kilka kzł, jak ktoś się ceni. dzięki byłem w ZE i to była rozmowa bez żadnych papierów, taka informacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 25.03.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Musisz mnieć od nich papier, aby projektant wiedział co i jak ma namalować. Ale jak Ci coś nie spasi w warunkach przyłączenia, to wal do nich i uzgadniaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 02.04.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Cena zależy od rynku. Umnie jest chyba gorzej bo za taki projekt przy mapie inwestora nie woła się więcej jak 1000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts