Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

attena

w sumie to nic nadzwyczajnego nie zrobiłam

ale bardzo się cieszę że mogłam pomóc

przejechaliście tak daleką drogę

oczywiście oczekuję na bieżąco informacji o postępach w budowie Waszego gniazdka

wierzę że Wasz domek będzie równie piękny

( i napewno przyjadę go zobaczyć )

Pozdrawiam Was i Wasze dzieciaczki

po Nowym Roku oczywiście że się widzimy u nas .

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mycha:)

szczerze życzę Tobie i Twojemu J.

szczęśliwego wspólnego życia

oczywiście w nowym domku

i doczekania potomków

Honia74

Dzwony biją jak szalone,

Marsz weselny w uszach brzmi.

Młody mężu przytul żonę,

Niechaj cała ziemia grzmi.

Młoda żono przytul męża,

Twej miłości barwny kwiat.

Nie potrzeba Wam oręża,

U stóp macie cały świat.

Znacie kogoś kto porządnie zaszaluje schody żelbetowe zabiegowe ewentualnie macie namiary na stolarza , który robi schody drewniane?

Mi schody zrobił gość z mojej wioski. Poza paroma duperelami o które można by się czepić to jestem bardzo zadowolony :). Przedewszystkim z ceny...

Witam

Ja byłby zainteresowany namiarem na schody drewniane.

P.S. ile płaciliście za schody, bo ja w jednej firmie dostałem wycenę na 12tys. a rewelacyjne to one nie były (Schody 1/8 zabiegu, typ policzkowe z dwóch stron z drewna litego, stopnie dębowe pozostałe elementy olchowe 16 stopni bez podstopni)

mycha:)

szczerze życzę Tobie i Twojemu J.

szczęśliwego wspólnego życia

oczywiście w nowym domku

i doczekania potomków

Honia74

Dzwony biją jak szalone,

Marsz weselny w uszach brzmi.

Młody mężu przytul żonę,

Niechaj cała ziemia grzmi.

Młoda żono przytul męża,

Twej miłości barwny kwiat.

Nie potrzeba Wam oręża,

U stóp macie cały świat.

Honiu, dziękuje ślicznie za życzenia i pamięć :D

Właśnie chciałam dokonać pierwszego wpisu jako żona :lol:

Ślub i wesele było super :D

Teraz czas zająć się budową domu :D

Acha płytkarz się znalazł, dzięki męża koledze, twierdzi, że był chory i takie tam wykręty 8)

Ja też jestem zainteresowana namiarami na schody drewniane.

Schody drewniane

http://www.treppen-trelli.pl/

ta strona chyba w języku niemieckim, ale podam jeszcze dane kontaktowe

Włodzimierz Trojan Produkcja schodów i dzrzwi z drewna, wyroby toczone.

Adres firmy 66-016 Czerwieńsk, Klonowa 20

Telefony 068-3201645, 668-022043

Witam

Prosze o informacje jakie montowaliscie/bedziecie montowac rolety zewnętrzne? Wkrótce zaczynam z budową, zona zazyczyła sobie rolety to je będzie mieć:)

Czy macie rolety zespolone z oknem czy tzw INTEGRO czy RKS?

Gdzie kupowaliście i jakie ceny?

Zalezy mi na tym aby rolety były bezawaryjne, najmniej widoczne (ukryte skrzynki) i komfortowe w uzytkowaniu. O antywłamaniowosci nie wspominam, bo wiadomo ze rolety zewnętrzne aluminiowe nie zabezpieczają przed włamaniem.

Za info z góry dziekuję

pozdrawiam serdecznie

witam u mnie zalany chudziak, od jutra ekipa zaczyna murować ściany

zamówiłem więźbe dachową w klępinie - droga zielona góra-nowogród, przed Nowogrodem skręcić w lewo, wielu znajomych odradzało tartak w Słonym

bloczki betonowe najtaniej w kiełpinie koło tartaku z dowozem i wyładunkiem na budowie

banaki 1000 litrowe na palecie sprzedaje swoim pracownikom rockwool po ok 120 zł netto

pozdrawiam

zamówiłem więźbe dachową w klępinie - droga zielona góra-nowogród, przed Nowogrodem skręcić w lewo, wielu znajomych odradzało tartak w Słonym

bloczki betonowe najtaniej w kiełpinie koło tartaku z dowozem i wyładunkiem na budowie

banaki 1000 litrowe na palecie sprzedaje swoim pracownikom rockwool po ok 120 zł netto

pozdrawiam

po ile bloczki betonowe?

Witam Wszystkich budujących. :D

Nasz domek to projekt "lissa" http://pprojekt.pl/odbicie221-lissa.html

Mamy na sprzedaż:

kominki wentylacyjne, ceramiczne- dachówka karpiówka Koramic, angoba brązowa, dachówka "bawole oczko", listwy kominowe brąz, stopnie kominiarskie. Zmiany wyszły po zamówieniu materiałów, wszystko nowe fabrycznie.

Może komuś będzie pasowało :).

Jesteśmy na etapie tynków...

Wszystkim życzymy powodzenia :D , cierpliwości i tylko dobrych ekip budujących!

pozdrawiam

po ile bloczki betonowe?

Ja brałem od producenta z Kiełpina , bloczki bardzo dobrej jakości i niedrogie. Po ile ma teraz to nie wiem ale możesz zapytać 607893996 Mariusz.

Polecam przy okazji swoje usługi: Montaż i serwis Przydomowych Oczyszczalni Ścieków.

Dziekuje za odpowiedz,bloczki wzieliśmy u nas w Świebodzinie po 3.10,tak więc niewarto nam szukać gdzie indziej, teraz mamy nowy problem mianowicie gdzie można dostać najtańszy porotherm 24 szlifowany najlepiej, bede wdzieczny za podpowiedzi
Najtanszy porotherm oczywiscie z Niemiec. Z transportem 5,10 zl za sztuke (nieszlifowany). Jak masz mozliwosc zorganizowac tanio transport we wlasnym zakresie, wyjdzie jeszcze taniej.