Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Moi drodzy

szukam prętów żebrowanych, jak zwykle to samo pytanko

gdzie można dostać w najniższej cenie?

Za info z góry bardzo dziękuję

Pozdrawiam

Hugo

My kupowaliśmy w betoniarni "Irek".

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

czy ktos ma jakiegos dobrego stolarza do wykonania drzwi wewnetrznych.

dzisiaj bylam w firmie owsianka. ladne maja drzwi, ale chcialabym to porownac jeszcze z inna firma.

jakosc maja ok, bo znajmi maja ich drzwi i schody.

dzieki z gory

Zamówiłem szambo z Jedlińska

Koszt 10m3 z płytą nieprzejezdną , kominkiem i włazem betonowym wraz z transportem i montażem to 3200 pln netto

mają przywieźć koło wtorku także jak ktoś chce to można sie podpiąć

Zamówiłem szambo z Jedlińska

Koszt 10m3 z płytą nieprzejezdną , kominkiem i włazem betonowym wraz z transportem i montażem to 3200 pln netto

mają przywieźć koło wtorku także jak ktoś chce to można sie podpiąć

po wszystkim podziel sie swoimi uwagami

w jakiej firmie zamówileś?

jak dołączą sie do Cebie ze 2 osoby to zmieścisz sie spokojnie w 3tys...

pozdro

Witam wszystkich.

Jestem na etapie załatwiania pozwolenia na budowę, ale juz zastanawiam się na dobra ekipą, która by postyawiła domek.

Czy znacie jakies dobre firmy, które możecie z czysttym sumieniem polecić.

Nie musi to być budowa od początku do końca, może to byc etapówka.

Pozdrawiam

Jasne :). W końcu Górka to tuż nieopodal Sieniawy :)

Życze powodzenie w szybkiim przebrnięciu spraw papierkowych.

A tak w ogóle to my tez mamy plan ruszyc z budową na wiosnę przyszłego roku.

witam,

przymierzam sie dopiero do budowy, jestem na etapie zakupu działki. jesli chodzi o fachowca to mogę polecić pana co mi remontował całe mieszkanie a teraz wybudował sobie domek w Sieniawie. i z tego co wiem podjął by sie chetnie budowy. jak ktoś chce sie przekonać o jego fachowości to mozna obejrzeć jego budowę i ocenić fachowość. numer jak by ktoś chciał podam na pw. co do cen to nie wiem jak liczy budowę bo mi i moim rodzicom robił kompleksowy remont mieszkania. generalnie polecam. mój dom też będzie on budował.

Witam wszystkich. Ja jestem już po budowie. Mam do sprzedania ok. 150 metrów przedłużacza 3x1,5 wraz z podlicznikiem w skrzynce. Chętni niech piszą na priva to podam szczegóły.

Pozdrawiam wszystkich.

witam,

przymierzam sie dopiero do budowy, jestem na etapie zakupu działki. jesli chodzi o fachowca to mogę polecić pana co mi remontował całe mieszkanie a teraz wybudował sobie domek w Sieniawie. i z tego co wiem podjął by sie chetnie budowy. jak ktoś chce sie przekonać o jego fachowości to mozna obejrzeć jego budowę i ocenić fachowość. numer jak by ktoś chciał podam na pw. co do cen to nie wiem jak liczy budowę bo mi i moim rodzicom robił kompleksowy remont mieszkania. generalnie polecam. mój dom też będzie on budował.

a w którym miejscu w Sieniawie ten Pan się wybudował???

Podaj namiary na priv

witam,

jako pierwszy post to byc moze reklama samego siebie;)

a to dobre

w sumie jeśli tak do tego podejść to faktycznie jest to reklama "tego dobrego gościa"

aczkolwiek pozdrawiem go " ich"

p.s. zostało mi kilka paczek wełny superrock 5 cm jeśli ktoś chętny to pw

Czy wybudował już ktoś może lub jest w trakcie dom z projektu http://www.z500.pl/projekt/z10.html?Bardzo zależy mi również na opiniach na jego temat.Może macie jakieś pomysły, sugestie....?
reklama srama. :p siedze i czytam sobie od jakiegoś czasu forum muratora. walcze z zakupem działki wciąż. piszecie ze nie mozecie znaleść fachowca. TAK REKLAMUJE GO. to napisałem co o niim myśle. podjedz pogadaj z nim. chcesz to podjedz do mnie zobaczysz jak zrobił mi mieszkanie. dotychczas każdemu sie podoba.