Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam!

Ja mam okna ze Stolbudu Włoszczowa kupione w Madachu wraz z roletami zdaje sie Portos. Plus okna polaciowe Velux.

Ze stolarki okiennej jestem zadowolona. Rolety poczatkowo sie psuly i byly parokrotnie naprawione, to bylo jak jeszcze tam nie mieszkalismy. Od kiedy mieszkamy jest spokoj. Wszystko ok. Ceny porownywalismy w jeszcze paru punktach i tam nam wyszla dobra cene za stolarke drewniana. Jeszcze paru znajomych zdecydowalo sie na okna w Madachu a kazdy porownywal ceny.

Przy okazji pozdrawiam budujacych sie i mieszkancow Płot.

WItam po przerwie. Jutro mam nadzieje złożyć dokumenty do pozwolenia na budowę. Mamy już wszystko poza zjazdem na działkę, z mapy wynika, że droga jest wojewódzka, ale w wojewódzkich powiedzieli, że powiatowa a w powiatowych powiedzieli, że gminna, a gmina robi dochodzenie w tej sprawie. Jutro tam jedziemy pokazać im, że mamy wszystkie papierki i czekamy tylko na ich decyzję więc mam nadzieję, że w końcu ktoś się ulituje i będziemy mogli złożyć dokumenty w starostwie...

Dołączam się do pozdrowień dla ludzi w Płotach - ja tam pracuje :)

Bardzo prosze pomoc o grupę zielonogórską.

Mam ofertę wykonania budowy domu przez firmę z Zielonej Góry P.H.U. Monter, Sebastian Konieczek .

Czy ktoś budował może z tą firmą i może wyrazić swoją opinię. Z góry dziekuję za pomoc :)

mysweetbaby

spróbuj pod tym nr 669845791-Pani Joanna. Ja kupuje od nich żwir i wynajmuje koparkę, z tego co wiem zajmują się też recyklingiem gruzu, na utwardzenie drogi jak znalazł.

Pozdrawiam

No to wracam po długiej przerwie do zabawy.

Poszukuję kierownika budowy, ale nie osoby która się podpisze, tylko takiego który faktycznie będzie pomagał, oceniał i pilnował.

Piszcie na PM jeśli macie miłe doświadczenia ze swoimi kierbudami. :)

witam po przerwie

My juz wybralismy projekt...........bedzie Cezar z domeny

http://www.extradom.pl/projekt-domu-cezar-wrw1022.aspx

juz sie nie mozemy doczekac kiedy zacznie sie juz cos dziac i wyrastac z ziemi;)

pozdrawiam

witam jeszcze raz

chcialbym ponowic prosbe o ekipy budowlane, jesli ktos moze polecic jakas sprawdzona i solidna ekipe to bardzo prosze o kontakt na priva.

i jeszcze jakby ktos mogl polecic dobrego kierownika budowy ktory tak jak napisal viruszg ktory dba doradza i troche sie interesuje budowa to tez prosze o kontakt

bardzo dziekuje i pozdrwaiam

Z tym kierownikiem budowy tak zbytnio się nie upierajcie co by często sie interesował budową.

Wiem , że chcecie byc pewni wykonania poszczególnych prac itp ale czasem taki kierownik zdrowo może namieszać :)

ja miałem Panią kierownik , która okresliła po jakim etapie musi byc i zobaczyć , a reszta na telefon lub moje wezwanie.

I oto chodzi.

Miłego szukania kier-bud.

witam po przerwie

My juz wybralismy projekt...........bedzie Cezar z domeny

http://www.extradom.pl/projekt-domu-cezar-wrw1022.aspx

juz sie nie mozemy doczekac kiedy zacznie sie juz cos dziac i wyrastac z ziemi;)

pozdrawiam

ten domek w Plotach stanie? :) bedziemy sasiadami :)

witam

na poczatku dzieki wielkie za odp i rade Maxik mam tylko jedna prosbe czy mogłbys przesłac namiar na ta pania kierownik na priva i napisac cos wiecej o niej(czy mozna sie poradzic zapytac itp)

dzieki i pozdrawiam

a gdzie dokładnie sie budujecie??? my kupilismy działke na koncu Sadowej zaraz za tyym domkiem na samym koncu;)

pozdrawaiam

my zaraz na poczatku po lewej stronie, nazwali to niedawno, os.Widok, mamy fajna ekipe budujaca, mozesz podjechac i pogadac z p.Michalem, moze beda zainteresowani (wjazd prze przystankiem autobusowym)