Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam!

Ja mam okna ze Stolbudu Włoszczowa kupione w Madachu wraz z roletami zdaje sie Portos. Plus okna polaciowe Velux.

Ze stolarki okiennej jestem zadowolona. Rolety poczatkowo sie psuly i byly parokrotnie naprawione, to bylo jak jeszcze tam nie mieszkalismy. Od kiedy mieszkamy jest spokoj. Wszystko ok. Ceny porownywalismy w jeszcze paru punktach i tam nam wyszla dobra cene za stolarke drewniana. Jeszcze paru znajomych zdecydowalo sie na okna w Madachu a kazdy porownywal ceny.

Przy okazji pozdrawiam budujacych sie i mieszkancow Płot.

WItam po przerwie. Jutro mam nadzieje złożyć dokumenty do pozwolenia na budowę. Mamy już wszystko poza zjazdem na działkę, z mapy wynika, że droga jest wojewódzka, ale w wojewódzkich powiedzieli, że powiatowa a w powiatowych powiedzieli, że gminna, a gmina robi dochodzenie w tej sprawie. Jutro tam jedziemy pokazać im, że mamy wszystkie papierki i czekamy tylko na ich decyzję więc mam nadzieję, że w końcu ktoś się ulituje i będziemy mogli złożyć dokumenty w starostwie...

Dołączam się do pozdrowień dla ludzi w Płotach - ja tam pracuje :)

witam jeszcze raz

chcialbym ponowic prosbe o ekipy budowlane, jesli ktos moze polecic jakas sprawdzona i solidna ekipe to bardzo prosze o kontakt na priva.

i jeszcze jakby ktos mogl polecic dobrego kierownika budowy ktory tak jak napisal viruszg ktory dba doradza i troche sie interesuje budowa to tez prosze o kontakt

bardzo dziekuje i pozdrwaiam

Z tym kierownikiem budowy tak zbytnio się nie upierajcie co by często sie interesował budową.

Wiem , że chcecie byc pewni wykonania poszczególnych prac itp ale czasem taki kierownik zdrowo może namieszać :)

ja miałem Panią kierownik , która okresliła po jakim etapie musi byc i zobaczyć , a reszta na telefon lub moje wezwanie.

I oto chodzi.

Miłego szukania kier-bud.

witam po przerwie

My juz wybralismy projekt...........bedzie Cezar z domeny

http://www.extradom.pl/projekt-domu-cezar-wrw1022.aspx

juz sie nie mozemy doczekac kiedy zacznie sie juz cos dziac i wyrastac z ziemi;)

pozdrawiam

ten domek w Plotach stanie? :) bedziemy sasiadami :)

a gdzie dokładnie sie budujecie??? my kupilismy działke na koncu Sadowej zaraz za tyym domkiem na samym koncu;)

pozdrawaiam

my zaraz na poczatku po lewej stronie, nazwali to niedawno, os.Widok, mamy fajna ekipe budujaca, mozesz podjechac i pogadac z p.Michalem, moze beda zainteresowani (wjazd prze przystankiem autobusowym)