lukaszeczek4 17.05.2010 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 hej mam pytanko do wszystkich budujacych;czy ktos moze robil strop z plyt ?? jesli tak to prosze napisac czy jestescie zadowoleni, jakich producentów mieliscie i czy producent przywozac plyty na budowe klad je od razu na dach???dzieki;)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 17.05.2010 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 my zaraz na poczatku po lewej stronie, nazwali to niedawno, os.Widok, mamy fajna ekipe budujaca, mozesz podjechac i pogadac z p.Michalem, moze beda zainteresowani (wjazd prze przystankiem autobusowym) no ja tak zabardzo sie nie orientuje bo jestem z drugiego konca polski;) ale za dwa tygodnie bedziemy to moze jak trafimy to wpadniemy zlobaczyc;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikutka 17.05.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 no ja tak zabardzo sie nie orientuje bo jestem z drugiego konca polski;) ale za dwa tygodnie bedziemy to moze jak trafimy to wpadniemy zlobaczyc;) pozdro zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viruszg 18.05.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Z tym kierownikiem budowy tak zbytnio się nie upierajcie co by często sie interesował budową. Wiem , że chcecie byc pewni wykonania poszczególnych prac itp ale czasem taki kierownik zdrowo może namieszać ja miałem Panią kierownik , która okresliła po jakim etapie musi byc i zobaczyć , a reszta na telefon lub moje wezwanie. I oto chodzi. Miłego szukania kier-bud. Wiesz, nie znam się na budownictwie (jak pewnie większość tutaj - pierwszy dom), dlatego wolę kogoś kto nie tylko się podpisze, ale również obejrzy i doradzi. Możesz podać namiary na tą panią? Przynajmniej zadzwonię i zapytam ile by wzięła za kierbudowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 18.05.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Wiesz, nie znam się na budownictwie (jak pewnie większość tutaj - pierwszy dom), dlatego wolę kogoś kto nie tylko się podpisze, ale również obejrzy i doradzi. Możesz podać namiary na tą panią? Przynajmniej zadzwonię i zapytam ile by wzięła za kierbudowanie. ja tez jesli mozna to poprosze o namiary na tego kierownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LUMO78 19.05.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Czolem Witam wszystkich my rowniez jestesmy w trakcie budowy naszego wlasnego domku. Jestesmy na etapie konczenia stanu surowego zamknietego. Oczywiscie nie obeszlo sie bez malych problemow ale nie dajemy sie i dalej budujemy. Taaaaaa tacy z nas optymisci Szukamy rzetelnej ekipy do tynkow zewnetrznych i wewnetrznych. Jezeli macie namiary na dobra ekipe prosze przeslac namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 21.05.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Witam Jesli ktoś będzie chciał okna to proszę na priv, mam kolegę co tym się zajmuje My za jakiś czas też pewnie będziemy zaczynać wszytko od nowa, pozwolenia, budowa itd Jeden domek łubin już mamy sprzedany, no prawie, musimy go zrobić pod klucz dla nowych właścicieli i ten co teraz w nim mieszkamy, dalie 2, tez prawie sprzedany A będziemy budować się po sprzedaży domów obok na działce i będzie to prawdopodobnie drugi dom w łubinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 22.05.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Dobra ekipa od murowania, ocieplania, ogrodzeń itp.http://www.wejman.cba.plPolecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebasew 23.05.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 hej mam pytanko do wszystkich budujacych; czy ktos moze robil strop z plyt ?? jesli tak to prosze napisac czy jestescie zadowoleni, jakich producentów mieliscie i czy producent przywozac plyty na budowe klad je od razu na dach??? dzieki;) pozdro jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru technologii strop ułozony w około 5 godzin płyty z firmy RPR ul. Wojska Polskiego w Zielonej Górze a dźwig tel 602 714172 warto umówić się na dzień montażu, z osobą, która ma doświadczenie w ukladaniu płyt aby nadzorowała ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebasew 23.05.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 z czystym sumieniem moge polecić ekipę, która budowała nasz dom P. Marek tel 601 053 841, ekipa bardzo solodna, dobrze zorganizowana i niepijąca a nasz kier budowy P. inż. 502321599 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebasew 23.05.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 nie wyjdzie w cenie wentylacji grawitacyjnej ..., ale mimo wszystko polecamy, u nas całość realizowała firma Ergo z Zielonej Góry z ul Chopina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 24.05.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 WitamSzukam bardzo dobrej, przystepnej cenowo ekipy do wykonania elewacji i docieplenia poddasza. Jakie są teraz ceny za takie uslugi?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 24.05.2010 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 dzieki wielkie sebasew jeszcze jakbys mogl podac namiar na tego kogos kto ma doswiadczenie w kladzeniu tych plyt to by bylo superpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macst 25.05.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Hugo26 za wykonanie elewacji dla mojego domku otrzymałem oferty z różnych firm, a wahały się one od 60 do 85 zł za m2 na gotowo, oczywiście sama robocizna. Do tego trzeba doliczyć cenę materiału jakiego zamierzasz użyć. Już się kiedyś pytałem o ziemię i namiar dostałem, ale źródełko już wyschło. Potrzebuję jeszcze 20 - 30 wywrotek z ziemią nie musi być humus, czy ktoś z Was wie gdzie można to nabyć tak, żeby nie zbankrutować? Ewentualnie może ktoś z Was wie gdzie robią wykopy i chcą się pozbyć nadmiaru ziemi? Pozdrawiammacst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin MM 26.05.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 witam Lubuskie. Nie buduję domu, mam już wybudowany - kostka komunistyczna, aktualnie walczę z remontami, jestem teraz na etapie montażu kominka z płaszczem wody.Mam ogrzewanie gazowe - dwu funkcyjny vaillant, dodatkowo wpinam kominek.Czy jest w okolicy zielonej góry - Żar, wart polecenia hydraulik-montażysta kominkow, dostałem namiary na pewną osobę z Gubina, montuje kominki w okolicy zielonej Góry itp (pan. Roman Wiśniewski) - czy korzystaliście z usług tej osoby, czy jest wart polecenia ? proszę o opinię pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 26.05.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 dobra ekipa od murowania, ocieplania, ogrodzeń itp. http://www.wejman.cba.pl polecam. też polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel2151 27.05.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Witam szukam pomocnika do układania regipsów na około 2 tygodnie- możecie kogoś polecić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr i Marzena 29.05.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Już się kiedyś pytałem o ziemię i namiar dostałem, ale źródełko już wyschło. Potrzebuję jeszcze 20 - 30 wywrotek z ziemią nie musi być humus, czy ktoś z Was wie gdzie można to nabyć tak, żeby nie zbankrutować? Ewentualnie może ktoś z Was wie gdzie robią wykopy i chcą się pozbyć nadmiaru ziemi? Pozdrawiam macst Dołączamy do zapytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psi 11.06.2010 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Witam! Proszę o podanie cen robocizny położenia wełny oraz wykonania sufitów z płyt karton-gips, jakie biorą ekipy w okolicy Zielonej Góry. Mam już ekipę na budowie, ale ich ceny wydają się ciut wysokie i za fizelinę chcą w sumie dość dużą dopłatę.Czy teraz zawsze na płyty GK daje się fizelinę i o ile droższa jest robocizna z fizeliną?W której hurtowni w ZG są tanie i dobre materiały do sufitów regipsowych (profilr, płyty, itd)? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 12.06.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Nie wiem jaka jest cena za położenie wełny ale za położenie płyt gipsowo-kartonowych i przyszpachlowanie zawołali mi w Żarach ok.30zł za metr. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts