Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam wszystkich serdecznie :D

ostrzegam przed zakupem drzwi w firmie Kaczyński w Zielonej Górze

reklamowaliśmy drzwi wejściowe (których montaż był w połowie maja) do tej pory nie było żadnej odpowiedzi, więc do nich poszliśmy i głupia, naiwna myślałam, że pan nas przeprosi że sie nie odzywał, ale tyle ma spraw na głowie, że mu nasza reklamacja umknęła, ale dokumenty są, odpowiedz przyszła i możemy sie umówić na wymianę

:evil: :evil: :evil: BŁĄD :evil: :evil: :evil:

pan nas poinformował, że nie ma odpowiedzi z Gerdy, no to my się spytaliśmy czy się interesował czy dokumenty do nich wpłynęły? (różne sa przypadki) i czy może się skontaktować z działem reklamaci i dowiedzieć dlaczego to trwa 2 miesiące ... usłyszeliśmy, że nigdzie nie będzie dzwonił o nic nie będzie się pytał, jak chcemy to możemy sami dzwonić i dał nam nr telefonu do gerdy aha i powiedział na odchodne, "...że nie mamy o czym rozmawiać do widzenia będe dzwonił" :evil: :evil: :evil:

za to eletryka mamy fajnego, jak chcecie to namiary podam na priva, chociaż ten nam się udał :D

pozdrawiam ,Gosia

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No widzisz... Od razu jak zobaczyłaś nazwę firmy, powinnaś nabrać podejrzeń... Ja tam nie wierzyłabym im za grosz... :evil: Mam nadzieję, że jakoś zmusicie pana do załatwienia tematu. Można go pinformować, że pójdziecie do PIH-u, Sanepidu, strażaków, urzędu skarbowego i inspekcji pracy, a potem niech pisze do Was na Berdyczów. Jak już się wygrzebie z wszystkich kontroli. :D 8) Pozdrawiam!

Witam wszystkich.

Widzę,ze budowy pną się :lol:

My z mężem jestesmy narazie na etapie załatwiania kredytu na zakup działki.Jak wszystko ok pójdzie to bede mieszkac uliczkę wczesniej niz obecnie.A mieszkamy w Nowym Kisielinie :lol: .W Zaborze mam rodzinę,Stary tez znam,no a w Przytoku mieszkałam dokóki niewyszłam za mąż.Cały czas myslimy,czy uda siękredyt bo my chcemy wziąsc mix na spłate kredytów i zakup działki.Wszystko zalezy od tego na jaką kwote wycenią działkę.A jak by było wszystko ok to super bo mój mąż sam bedzie budował i konczył (taka złota rączka).Co do transportu to jezdzi taki pan z łaz starem a co do płytek to mój mąż zajmuje się tym.

szukam drzwi wejsciowych do domu i kotłowni (zewnetrzne).gdzie w zielonej jest duzy wybor drzwi wejsciowych w dobrych cenach?

Interesuja mnie raczej drzwi tansze bez rarytasow...bo finanse powoli sie koncza...

Ja zawsze lecę do Castoramy... :roll:

Ja kupowałam w Zielonej na ul. Budziszyńskiej w M7 koło Salonu mebli Vox.

Polecam maja duży wybór drzwi wew i zew. zakupiłam tam od ręki drzwi zew. firmy- CAL. Okna widziałam Sokółki- znana firma- drewniane.montaz praktycznie od reki- 7%vat.

Warto się tam wybrać bo mają drzwi wielu firm do pooglądania.

Witajcie Ania i Krzyś powodzenia życze .

Roobertt beczki pcv dostępne są w castoramie - ale cena kosmos .

Próbowałam załatwić swego czasu używane beczki , ale bezskutku.

U mnie układają strop .

Od 15-ego lipca mieli zaczynac dekarze , ale niestety firma budowlana dała "ciała" i mają opóźnienie .

Nawet kominy które zakupiłam w lutym , jak mi przywieźli na budowę to się okazało ,

że to nie są te i była wojna w hurtowni .

Ktoś moje sprzedał dalej a mi wcisnęli jakieś buble .

Temat na szczęście już wyjaśniony i w poniedziałek przywożą mi moje kominy .

Również rozglądam sie już za drzwiami zewnętrznymi . Miałam iść do Kaczyńskich , ale sobie odpuszcze.

Drzwi mają być antywłamaniowe , ładne i solidne .

Okna już zamówiłam na wrzesień .

Mam nadzieje że do tego czasu będę już miała dach zrobiony.

Ostatnio miałam kryzys budowlany - chciałam wszystko rzucić w diabły i odpuścić sobie budowe .

Za dużo nerwów . Ale już minęło , ekipa dekarzy dostosuję się do przesuniętego terminu i będzie dobrze.

Pozdrawiam budujących

życząc Wam wszystkim i sobie też wytrwałości .

Honia74, mnóstwo się u Ciebie dzieję. :D Dobrze, że przeszedł Ci już kryzys, walcz jak lwica, to Twój dom i nie pozwól go sobie odebrać jakimś budowlańcom z Bożej (nie)łaski albo hurtownikom. Trzymam kciuki i pozdrawiam! :D

Witam wszystkich serdecznie :D

ostrzegam przed zakupem drzwi w firmie Kaczyński w Zielonej Górze

reklamowaliśmy drzwi wejściowe (których montaż był w połowie maja) do tej pory nie było żadnej odpowiedzi, więc do nich poszliśmy i głupia, naiwna myślałam, że pan nas przeprosi że sie nie odzywał, ale tyle ma spraw na głowie, że mu nasza reklamacja umknęła, ale dokumenty są, odpowiedz przyszła i możemy sie umówić na wymianę

:evil: :evil: :evil: BŁĄD :evil: :evil: :evil:

pan nas poinformował, że nie ma odpowiedzi z Gerdy, no to my się spytaliśmy czy się interesował czy dokumenty do nich wpłynęły? (różne sa przypadki) i czy może się skontaktować z działem reklamaci i dowiedzieć dlaczego to trwa 2 miesiące ... usłyszeliśmy, że nigdzie nie będzie dzwonił o nic nie będzie się pytał, jak chcemy to możemy sami dzwonić i dał nam nr telefonu do gerdy aha i powiedział na odchodne, "...że nie mamy o czym rozmawiać do widzenia będe dzwonił" :evil: :evil: :evil:

za to eletryka mamy fajnego, jak chcecie to namiary podam na priva, chociaż ten nam się udał :D

pozdrawiam ,Gosia

witaj Gosia!!!

mamy ten sam problem!!!!

przedstawiłaś dokładnie naszą sytuację, wypisz, wymaluj dokładnie tak samo jesteśmy traktowani przez młodego kaczyńskiego!!!!

jak coś uda Ci się załatwić daj znać

Witam :D :D oraz witam sąsiadów z N. Kisielina :D

My coś tam pomału grzebiemy, ale ruszymy dalej jak dostaniemy kredyt, no do września daleko nie zostało.

Obecnie wygląda nasza budowa tak

http://img444.imageshack.us/img444/5905/dzialka2011ao7.jpg

Chociaż teraz mamy jeszcze pomalowane, hmm jak to się zwie, to coś czarne :lol: :lol: , no i musimy podnieść o jedną warstwę bloczki.

Przed kredytem jeszcze mamy zamiar skończyć stan zero :wink:

Zapomniałam mój kolega stolarz robi drzwi, wieczorkiem podam nr telefonu, pokazywał jakie ładne zrobił drzwi wejściowe, chyba za 3 tys zł.